Amfi önerisi

Boylam.say

Decapat
Merhaba, elektro gitara yeni başlayacağım "Ibanez grg131DX" gitarı alıyorum yanına da gerek soft gerek metal çalabileceğim bilgisayara bağlaması kolay bir amfi lazım ancak internette başlangıç için önerilen amfileri övende gömende çok, son dönemdeki durumları da bilmediğim için bu konuyu açmak istedim.

Bütçem 10K'ya kadar.

@Single_factor

Son düzenleme:
O gömenler; "-Çöp-leş-Gitardan soğutur vb." lafı kendinden büyük, herşeyi aşmış laflar kullanıyor değil mi?
Neden bilgisayara bağlamak istiyorsunuz amfinizi?

Son düzenleme:
O gömenler; "-çöp-leş-gitardan soğutur vb." lafı kendinden büyük, her şeyi aşmış laflar kullanıyor değil mi?
Neden bilgisayara bağlamak istiyorsunuz amfinizi?

Evet o tarz lafları kullanıyorlar genelde ancak doğru bulmuyorum çünkü arkasına sebebini diyemiyor oluyorlar genelde. Tamamen keyfi diyebilirim çok teknik bir sebebi yok ama gerek arkadaşlarıma çalarken gerek kayıt alırken daha temiz bir ses almak için gerekli olabileceğini düşündüğüm için istediğimi söyledim. Sizi de birkaç farklı konuda gördüm ve bu konularda bilginize güvenebileceğimi hissettiğim için etiketledim yanıt verdiğiniz için teşekkürler.

Gitara başladığınızda sizin ihtiyacınız temiz ses veren transistörlü / solid state bir amfidir.
Tonla / kayıtla uzunca bir süre işiniz yoktur. Çalamadığınız şeyin tonu da olmaz, kaydı da yapılmaz.

Önce uyumlu ve entonanslı sesler çıkarmayı öğrenmelisiniz. Bu aşamada Modellemeli , dijital işlemcili amfiler sizi sadece yanıltır ve gelişiminizi etkilerler. Bunların yeri-zamanı ileri seviyedir ve bir kaç yıl sonradır. Ancak ben olsam dijitale hiçbir zaman bulaşmazdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim, siz benim yerimde olsaydınız hangisini seçerdiniz?
2. el alma şansımda var.

Öncelikle bunların hepsi ile her şeyi çalabilirsiniz. Kulağınıza hangisi iyi geliyorsa onu seçin tamamiyle zevk meselesi.

Teşekkür ederim, insanların boss Katana serisi hakkında konuştuklarını gördüm mesela boss Katana mini sizce tercih edilebilir bir amfi mi?

Teşekkür ederim, insanların boss Katana serisi hakkında konuştuklarını gördüm mesela boss Katana mini sizce tercih edilebilir bir amfi mi?

Cevabını kendim buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…