Amfi olmadan hoparlör çalıştırma

Hocam çok teşekkürler. Kenwood kr-5200 amfi ve ITT stereo hoparlör satın aldım gayet uyumlu oldular. Size ufak bir sorum olucak. Bende sema moritz ekho plağı mevcut. Plak 33'lük bir plak lakin 45 rpm double vinly kayıt yapılmış. Yani 45 rpm'de çalışıyor ama 33 lük olduğu için 45 devirde çalıştırdığımda pikap plağı ortadan çalmaya başlıyor pikabım otomatik bir pikap o yüzden ne yapıcağımı şaşırdım. 33 lük plağı 45 devirde nasıl plağın başından başlatabilirim..
Kenwood kr-5200 amfi ve ITT stereo hoparlör satın aldım gayet uyumlu oldular. Size ufak bir sorum olucak. Bende sema moritz ekho plağı mevcut. Plak 33'lük bir plak lakin 45 rpm double vinly kayıt yapılmış. Yani 45 rpm'de çalışıyor ama 33 lük olduğu için 45 devirde çalıştırdığımda pikap plağı ortadan çalmaya başlıyor pikabım otomatik bir pikap o yüzden ne yapıcağımı şaşırdım. 33 lük plağı 45 devirde nasıl plağın başından başlatabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…