Amfinin sesi nasıl düzenlenir?

Krennos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Gitar çalarken şu ana kadar genelde hep clean çaldım ve amfimin ayarları bana gayet yeterli geliyordu. Ancak şu an yeni bir şarkı deniyorum ve nasıl ayar yaparsam yapayım amfimden her türlü metalik modda 1.6 Civic sesi çıkıyor. İnanılmaz bir kirli uğultu asla tok bir ses alamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu şekil bir ses almam mümkün mü? Amfim spider v20. gitarım ise pacifica 012.

Bilgili biri yardımcı olursa sevinirim :(.

Ek olarak prosesörümde var ancak PC kullanmakla uğraşmak istemiyorum. Fazla uğraştırıcı geliyor kulağa.

Dosya Ekleri

• 17605537523886733199464723040411.jpg
    17605537523886733199464723040411.jpg
    365,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Merhaba. Gitar çalarken şu ana kadar genelde hep clean çaldım ve amfimin ayarları bana gayet yeterli geliyordu. Ancak şu an yeni bir şarkı deniyorum ve nasıl ayar yaparsam yapayım amfimden her türlü metalik modda 1.6 Civic sesi çıkıyor. İnanılmaz bir kirli uğultu asla tok bir ses alamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu şekil bir ses almam mümkün mü? Amfim spider v20. gitarım ise pacifica 012.

Bilgili biri yardımcı olursa sevinirim :(.

Ek olarak prosesörümde var ancak PC kullanmakla uğraşmak istemiyorum. Fazla uğraştırıcı geliyor kulağa.

Amfine bakaraktan şuna sana uygun ne çıkar bir baksana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı