Amfiye ayrı bir çıkış göstermek

gezgin04

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dükkanımda bagladigim hoparlör ve amfide bir sorun yaşıyorum. Amfiden gelen jack girisini bilgisayara bagladigimda ayrı bir çıkış aygiti degil de dahili bilgisayarın cikisini kullaniyor. Amfiyi ayri bir cikis birimi olarak gostermek istiyorum ki Google uzerinde cikan sipariş seslerini musteriye yansitmasin yardimci olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 23
  • image.jpg
    image.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba dükkanımda bagladigim hoparlör ve amfide bir sorun yaşıyorum. Amfiden gelen jack girisini bilgisayara bagladigimda ayrı bir çıkış aygiti degil de dahili bilgisayarın cikisini kullaniyor. Amfiyi ayri bir cikis birimi olarak gostermek istiyorum ki Google uzerinde cikan sipariş seslerini musteriye yansitmasin yardimci olabilir misiniz?

Konu yanlış yerde. Müzik ekipmanı değil; Ses sistemleri bölümüne açılması gerekli.

Konu yanlış yerde. Müzik ekipmanı değil; Ses sistemleri bölümüne açılması gerekli.
Konu dogru yerde de sorun çözüldü ben diyorum ki jack girisini bilgisayara takiyorum hersey hazir hoparlörlere ses gidiyor ama bilgisayarda kulaklik olarak 2. Bir ses cikisi göstermiyor siz yanlış yerde diyorsunuz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı