AMI anakartta BIOS nasıl güncellenir?

emrekrdl

Hectopat
Daha fazla  
AMI anakartım var. AIDA64'te Sata 3 destegi görunuyor (Sata III yazıyor). BIOS'u güncellemek istedim sanırım AHCI modu güncel değilmiş. AIDA64'ten BIOS güncellemeye basınca öyle yazıyor o yüzden yavaş olabilir diye düşündüm ama anakartın modelini bulamıyorum. AIDA'da anakart adı bilinmiyor yazıyor tek kimligi yazıyor. Anakart Kimliği 63-0100-000001-00101111-061611-Chipset$BB5AF012_BIOS DATE: 05/25/12 10:35:02 VER: 04.06.05. Nasıl güncelleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMI bir anakart değil BIOS yazılımı geliştiricisidir. Bilgisayarınızın modeli bu:

System Manufacturer: ARCELIK
System Model: 1Z4-PC2560B1I7

Grundig PC 2560 B1 I7 olarak da geçiyor. Grundig de BIOS güncellemesi vermeyen bir firma. Bir sonraki bilgisayarınız alırken BIOS güncellemesi sunan firmalara bakabilirsiniz.

BIOS güncellemesi SATA performansına etki etmez genelde.

Foxconn h61 xml k miş modeli ama tum programlar sata 3 (6gb/s) gosteriyor aida ile bir baska program kullanmistim hard disk programiydi sata 3 yaxiyordu ama ssd den 270mb max alabildigim hiz sataya o kadar etki etmiyosa bios guncellemesine gerek yokta bu hiz dususu neden acaba yoksa sata 2 mi diye dusundum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı