Rehber AMI BIOS Modlama

@ZerefDragneel UEFITool ile ayırabilirsin ROM dosyasını.
A320M-C r2.0 anakarta sahibim hocam, SoC voltaj ayarları kilitli onları açtım, bir de işlemciyi undervolt yaparım diye işlemcinin voltaj ayarlarını. Şimdi toolları yükleyip flashı hazırladım ama bricklerim diye biraz korkmuyor değilim. Yanımda bir ekipman bulunmuyor düzeltebileceğim.

@ZerefDragneel
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ve makalesine bakabilirsin. Bir CH341 ve adaptörü iş görür en kotu ihtimalle

ROM ayırma da var.

Afudos ile flashlayacağım dosyanın uzantısı .rom olacak olarak anlıyorum bunu. Normalde cap olan dosyayı ROM olarak yazdırmanın bir sıkıntısı olmuyor anladığım kadarıyla. Teşekkürler hocam yardımlarınız için.

@ZerefDragneel CAP içinde ROM barındırıyor. Güncelleme için ek seçenekler sunuyor.

Hadi bakalım, cesareti toplayıp yeniden başlatıp deneyeceğim şimdi. Umarım başarı ile sonuçlanır.

@Mithat Berhan usage: Afudos /i <rom filename> ile kullanım belirtiyor afudos ROM.rom /gan kabul etmedi ne yapabilirim hocam?

@Mithat Berhan mümkünse bakabilir misiniz hocam? Üst üste 2 cevap atınca bildirim gelmiyor sanırım.

Hocam sanırım kullandığım Afudos yeni bir sürüm ve /GAN komutu bulunmuyor. Bulunuyorsa sizin kullandığınız afudosu tekrar uploadlayabilir misiniz?
Hocam sanırım kullandığım Afudos yeni bir sürüm ve /GAN komutu bulunmuyor. Bulunuyorsa sizin kullandığınız Afudosu tekrar uploadlayabilir misiniz?

Afuwın kullanmayı denedim Windows üzerinde Afuwinx64.exe ROM.rom /gan komutunu çalıştırdım sistem dondu. Belki kuruluyordur diye ellemedim sistem açık öyle bekliyor donuk şekilde. Ne yapabilirim? Bricklendi mi kart acaba.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…