Aiskral Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Ben AMIBCP ile BIOS modlamak istedim ve BIOS'umu yedekleyip açmayı denedim lakin dosya açılamadı hatası aldım. Bunu nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-12-18 145600.png 26,1 KB · Görüntüleme: 49
Ben AMIBCP ile BIOS modlamak istedim ve BIOS'umu yedekleyip açmayı denedim lakin dosya açılamadı hatası aldım. Bunu nasıl düzeltirim?
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #2 AMIBCP ile BIOS modlayamazsın, dijital imzası var ise bozulur sadece flashback ile flashlarsan yükleyebilirsin. Hex editör ile modlaman lazım.
AMIBCP ile BIOS modlayamazsın, dijital imzası var ise bozulur sadece flashback ile flashlarsan yükleyebilirsin. Hex editör ile modlaman lazım.
Aiskral Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #3 deadfellow dedi: Amıbcp ile BIOS modlayamazsın, dijital imzası var ise bozulur sadece flashback ile flashlarsan yükleyebilirsin. Hex editör ile modlaman lazım. Genişletmek için tıkla... Bu program çok karışık bir video var mı? UEFI açma vs.
deadfellow dedi: Amıbcp ile BIOS modlayamazsın, dijital imzası var ise bozulur sadece flashback ile flashlarsan yükleyebilirsin. Hex editör ile modlaman lazım. Genişletmek için tıkla... Bu program çok karışık bir video var mı? UEFI açma vs.