Amilo Pi 2515'e Mac kurulur mu?

Mensur

Hectopat
Daha fazla  
Bu laptopa MAC yuklenebilir mi?

• System Manufacturer: FUJITSU SIEMENS
  • System Model: AMILO Pi 2515
  • BIOS: BIOS Version : 1.05C
  • Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
  • Memory: 2048MB RAM
  • Card name: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1)
  • Manufacturer: Intel Corporation
  • Chip type: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
  • Display Memory: 358 MB
  • Current Mode: 1280 x 800 (32 bit) (60Hz)

Lutfen biri cevaplasin kac gundur bekliyorum ancak cevaplayan yok mu? Her şeyi indirdim hazir sadece sizden gelen bilgiler doğrultusunda hareket etmek istiyorum lütfen ama lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum o makine ile senin makine arasında dağlar kadar fark var.Kıyaslanacak durum yok.
Sana önerim iatkos L2 kurman. O ekran kartı mavericks te çalışmaz. 10.7.3 enfazla. Yanlış Yönlendirmek istemem. Ama benzer bir sisteme. GMA950 ekran kartına 10.7.3 kurdum(32 bit).

Bende Bios ekraninda problem var. Yani bir cok secenek mevcut degil videoda bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben bios' a hiç dokunmadan kurulum yaptım. Anakarttan anakarta fark olabilir denemeden anlamamız mümkün değil. bios ayarının şart olduğu falan yok uyumsuzsa o zaman bios ile uğraşmalısın. Achi boot etmekle değil kurulum ile alakalıdır. Kurulum ekranına önce ulaş şonra bakarız çaresine. Hackintosh kurmak biraz zor bir süreç. Ama bazıları usbyi takar takmaz hiç sorunsuz kurabilir. Orası şans işte. Bazılarıda asla kuramaya bilir. Denemelisin ama bence mavericks ile uğraşma iatkos L2 senin için daha uygun olacaktır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı