B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2013 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün Amnesia The Dark Descent indirdim, oyunu güncelledim ama aşağıdaki hatayı alıyorum. Not : Oyun orjinal değil.
Merhaba arkadaşlar, bugün Amnesia The Dark Descent indirdim, oyunu güncelledim ama aşağıdaki hatayı alıyorum. Not : Oyun orjinal değil.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 27 Ağustos 2013 #2 Birincisi orijinal al, ikincisi de BlackBox sürümlerini kullanmayın diye elli bin kere dedik. Güya kota tasarrufu yapayım diye indiryorsunuz, çalışmıyor, bi daha indir... Amnesia: The Dark Descent Steam'de Kod:Panoya kopyala Amnesia.The.Dark.Descent.v1.2.Update-SKIDROW
Birincisi orijinal al, ikincisi de BlackBox sürümlerini kullanmayın diye elli bin kere dedik. Güya kota tasarrufu yapayım diye indiryorsunuz, çalışmıyor, bi daha indir... Amnesia: The Dark Descent Steam'de Kod:Panoya kopyala Amnesia.The.Dark.Descent.v1.2.Update-SKIDROW