goktan58 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #1 Ben 4-5 gün önce Steam'den amnesia'yı indirdim ve 1-2 gün oynadım. Yüksek ayarlarda 40-50 FPS alıyordum daha sonra oyunun ortasında blackbox hatası aldım daha sonrasında açmaya çalışınca yine aynı hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2016
Ben 4-5 gün önce Steam'den amnesia'yı indirdim ve 1-2 gün oynadım. Yüksek ayarlarda 40-50 FPS alıyordum daha sonra oyunun ortasında blackbox hatası aldım daha sonrasında açmaya çalışınca yine aynı hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim acaba ?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 3 Eylül 2016 #2 [Çözüldü] Amnesia The Dark Descent BlackBox GAME CRASHED Hatası
goktan58 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #3 Silinen üye dedi: [Çözüldü] Amnesia The Dark Descent BlackBox GAME CRASHED Hatası Genişletmek için tıkla... Bu 2. indirişim aynı hata. Oyun en son update de ama yine aynı şey oluyor. Orjinal oyun neden böyle bir hata verir anlamıyorum
Silinen üye dedi: [Çözüldü] Amnesia The Dark Descent BlackBox GAME CRASHED Hatası Genişletmek için tıkla... Bu 2. indirişim aynı hata. Oyun en son update de ama yine aynı şey oluyor. Orjinal oyun neden böyle bir hata verir anlamıyorum