Cihazı aldığımdan beri navigasyon tuşları açık olarak kullanıyordum sonradan navigasyon tuşlarını kapatıp tam ekran hareketlerini açınca fark ettim ki navigasyon tuşlarının olduğu yer gri olarak gözüküyor. Ekrana iz yapmış araştırdığım kadarıyla sanırım AMOLED yanığı sorunu olarak tabir ediliyor fazla belirgin değil ama dikkatli bakılınca belli oluyor. Açıkçası beni rahatsız etti sizce garantiye vermeli miyim? Bazıları telefonun içi açılıp ekran değişimi yapılırsa bir daha eski randımanı alamazsın bu kez başka sorunlar çıkar diyor kararsız kaldım görüşlerinizi bekliyorum.
Benim Galaxy S8 var bende de kırmızı yanık izleri var ekranın bazı kesimlerinde ama böyle kullanıyorum, cihazın performansını etkilemiyor sonuçta müdehale etmeye gerek yok derim gittiği yere kadar kullan.
Türkiye'de teknik servis konusu çok sıkıntı. kaç tane telefon verdiysem bir yeri yapıp başka bir yeri bozdular. bende s7 edge kullanıyorum gittiği yere kadar gitsin. Bence hiç gerek yok riske girmeyen bazı servisler bozuk halini mumla aratıyorlar telefonların.
Bu sorun amoled ekranlarda kronik sanırım daha önceki kullandığım telefonlarda da olmuştu. İlk değil haliyle bu duruma canım sıkıldı telefonlara okadar para veriyoruz sorunsuz değişim olacağını bilsem gönderirdim ama gördüğüm kadarıyla servislerden çoğu kişi muzdarip. Garanti bitimine 1 ay kalmıştı sanırım servise göndermeyeceğim. Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için.