AMOLED yanığı garantiye girer mi?

oppokullancisi31

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba super AMOLED ekrana sahip bir cihaz kullanıyorum. Bundan 10 ay önce filan, ekranın üst kısmında pil saat mobil veri logoları klavye filan iz gibi kaldı ekranda çok belli olmuyor diyemem. Sizce KVK da ücretsiz yaparlar mı garantiye girer mi, bataryayı ve arka kapağı da değiştirme istiyorum yaparlar mı onları da ücretsiz? Ve bana kilitleme ihtimalleri nedir ekranı falan?

Çok uzun zaman önce Samsung S3 kullanırken aynı sorun olmuştu garanti ücretsiz ekran değişimi yapmıştı garanti kapsamına giriyor bildiğim kadarıyla.

Merhaba super AMOLED ekrana sahip bir cihaz kullanıyorum. Bundan 10 ay önce filan, ekranın üst kısmında pil saat mobil veri logoları klavye filan iz gibi kaldı ekranda çok belli olmuyor diyemem. Sizce KVK da ücretsiz yaparlar mı garantiye girer mi, bataryayı ve arka kapağı da değiştirme istiyorum yaparlar mı onları da ücretsiz? Ve bana kilitleme ihtimalleri nedir ekranı falan?
AMOLED yanığı kronik bir problemdir. Ve garanti kapsamına girer.

Garantiden garantiye değişiyor hocam ama bence değişitirirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı