vExecitus Femtopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #1 Merhabalar, öncelikle bilgisayarlardan pek anlamam. Among the Sleep'de oyuna giremiyorum. Detaylıca anlatırsanız sevinirim.
Merhabalar, öncelikle bilgisayarlardan pek anlamam. Among the Sleep'de oyuna giremiyorum. Detaylıca anlatırsanız sevinirim.
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 27 Ekim 2021 #2 Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
Okan11111111 Picopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 88 Çözümler 1 27 Ekim 2021 #3 Epic Games'i kapatıp aç. Ve hesabını bagla among the sleep hangi hesaptaysa o hesaba bagla. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.201 Makaleler 3 Çözümler 194 27 Ekim 2021 #4 Korsan oyun olduğu için açılmıyor. Ya da oyunu aldıysan şu anda o hesaba giriş yapılı değil. Artı 0 Eksi
KS KS vExecitus Femtopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #5 rintaro dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal. ItsAllGoodman dedi: Korsan oyun olduğu için açılmıyor. Ya da oyunu aldıysan şu anda o hesaba giriş yapılı değil. Genişletmek için tıkla... Epic games'den aldığım gibi oyuna giriş yaptım ve bu hatayı gördüm. Artı 0 Eksi
rintaro dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal. ItsAllGoodman dedi: Korsan oyun olduğu için açılmıyor. Ya da oyunu aldıysan şu anda o hesaba giriş yapılı değil. Genişletmek için tıkla... Epic games'den aldığım gibi oyuna giriş yaptım ve bu hatayı gördüm.
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 27 Ekim 2021 #6 vExecitus dedi: Evet orijinal. Genişletmek için tıkla... Epic Games'i açıp kapatın. Çözülmezse Epic Games'e girin ve Epic Games için güncelleme olup olmadığına bakın. Artı 0 Eksi
vExecitus dedi: Evet orijinal. Genişletmek için tıkla... Epic Games'i açıp kapatın. Çözülmezse Epic Games'e girin ve Epic Games için güncelleme olup olmadığına bakın.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.572 Çözümler 83 27 Ekim 2021 #7 rintaro dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Among the Sleep - Enhanced Edition | Download and Buy Today - Epic Games Store Download and play Among the Sleep - Enhanced Edition at the Epic Games Store. Check for platform availability and price! www.epicgames.com Orijinal olması muhtemel zira şu an Epic Games üzerinden ücretsiz erişilebilmekte. Artı 0 Eksi
rintaro dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Among the Sleep - Enhanced Edition | Download and Buy Today - Epic Games Store Download and play Among the Sleep - Enhanced Edition at the Epic Games Store. Check for platform availability and price! www.epicgames.com Orijinal olması muhtemel zira şu an Epic Games üzerinden ücretsiz erişilebilmekte.
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 27 Ekim 2021 #8 Furkan1461 dedi: Among the Sleep - Enhanced Edition | Download and Buy Today - Epic Games Store Download and play Among the Sleep - Enhanced Edition at the Epic Games Store. Check for platform availability and price! www.epicgames.com Orijinal olması muhtemel zira şu an Epic Games üzerinden ücretsiz erişilebilmekte. Genişletmek için tıkla... Haberim yoktu o yüzden sordum. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Among the Sleep - Enhanced Edition | Download and Buy Today - Epic Games Store Download and play Among the Sleep - Enhanced Edition at the Epic Games Store. Check for platform availability and price! www.epicgames.com Orijinal olması muhtemel zira şu an Epic Games üzerinden ücretsiz erişilebilmekte. Genişletmek için tıkla... Haberim yoktu o yüzden sordum.
Okan11111111 Picopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 88 Çözümler 1 27 Ekim 2021 #9 rintaro dedi: Epic Games'i açıp kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı mesajı yazdım ben zaten. Artı 0 Eksi
rintaro dedi: Epic Games'i açıp kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı mesajı yazdım ben zaten.
KS KS vExecitus Femtopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #10 rintaro dedi: Epic Games'i açıp kapatın. Çözülmezse Epic Games'e girin ve Epic Games için güncelleme olup olmadığına bakın. Genişletmek için tıkla... Epic Games'i 1000 kere açıp kapattım. Güncel de. Artı 0 Eksi
rintaro dedi: Epic Games'i açıp kapatın. Çözülmezse Epic Games'e girin ve Epic Games için güncelleme olup olmadığına bakın. Genişletmek için tıkla... Epic Games'i 1000 kere açıp kapattım. Güncel de.