Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Sorun başlıktaki gibidir. Epic Games'ten oyunu oynuyorum ve adım otomatik seçiliyor. Bunu ben kendi adım yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Sorun başlıktaki gibidir. Epic Games'ten oyunu oynuyorum ve adım otomatik seçiliyor. Bunu ben kendi adım yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm DeviantConnor 27 Temmuz 2024 Windocuk dedi: Sorun başlıktaki gibidir. Epic Games'ten oyunu oynuyorum ve adım otomatik seçiliyor. Bunu ben kendi adım yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam girdiğinizde, soldaki menüden My Account'a tıklayın çıkan yerde yine Account'a tıklayın change name yazıyor sağ altta.
Windocuk dedi: Sorun başlıktaki gibidir. Epic Games'ten oyunu oynuyorum ve adım otomatik seçiliyor. Bunu ben kendi adım yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam girdiğinizde, soldaki menüden My Account'a tıklayın çıkan yerde yine Account'a tıklayın change name yazıyor sağ altta.
T TMehmetT Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Windocuk dedi: Sorun başlıktaki gibidir. Epic Games'ten oyunu oynuyorum ve adım otomatik seçiliyor. Bunu ben kendi adım yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ayarlar kısmında profil diye bir seçenek olması lazım ordaydı yanlış hatırlamıyorsam Artı 0 Eksi
Windocuk dedi: Sorun başlıktaki gibidir. Epic Games'ten oyunu oynuyorum ve adım otomatik seçiliyor. Bunu ben kendi adım yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... ayarlar kısmında profil diye bir seçenek olması lazım ordaydı yanlış hatırlamıyorsam
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.228 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 Windocuk dedi: Sorun başlıktaki gibidir. Epic Games'ten oyunu oynuyorum ve adım otomatik seçiliyor. Bunu ben kendi adım yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam girdiğinizde, soldaki menüden My Account'a tıklayın çıkan yerde yine Account'a tıklayın change name yazıyor sağ altta. Artı 0 Eksi Çözüm
Windocuk dedi: Sorun başlıktaki gibidir. Epic Games'ten oyunu oynuyorum ve adım otomatik seçiliyor. Bunu ben kendi adım yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam girdiğinizde, soldaki menüden My Account'a tıklayın çıkan yerde yine Account'a tıklayın change name yazıyor sağ altta.
KS KS Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #4 Teşekkürler sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi