Çözüldü Among Us çöktü mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android

TeamOFMind

Decipat
Daha fazla  
Merhaba, son günlerde yeniden oynamaya başladığım Among Us'ta çevrimiçi oynayamıyorum. Dün oynuyordum, bugün ise 500 server error diye sunucu hatası veriyor. Yakınlarda çoğalmaya başlayan çökmeler yüzünden acaba yeniden mi başlattılar, yoksa oyun mu yasaklandı bilmiyorum.

Çökme bildiren sayısı artmış.

Tamam o zaman, bugün olan yayınlar da iptal edilmiş baktım şimdi. Hesabımda değişiklik yapmıştım, benden kaynaklanıyor diye düşündüm.

Keşke İngilizce aratsaydım, ben Türkçe aratınca pek bir şey çıkmadı.

Tamam o zaman, bugün olan yayınlar da iptal edilmiş baktım şimdi. Hesabımda değişiklik yapmıştım, benden kaynaklanıyor diye düşündüm.

Keşke ingilizce aratsaydım, ben türkçe aratınca pek bir şey çıkmadı.
Hocam bir oyunun veya sitenin çöküp cökmedigini downdetector'dan bakabilirsiniz.

Hocam. Aynı hata şu anda dünya genelinde birçok oyuncuda görülüyor. Bu, sunucu kaynaklı bir problem ve senin cihazınla ya da internetinle alakalı değil. Reddit ve diğer forumlarda onlarca oyuncu “500 Server Error” hatası aldığını yazmış durumda.

Büyük ihtimalle sunucularda bakım çalışması yapılıyor ya da sistem geçici olarak çöktü. Yasaklanma ya da engellenme gibi bir durum yok, sadece beklemek gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı