Among Us oynarken Discord arayüzü görünmüyor. BlueStacks'ten oynuyorum ve oynarken durumumda oyun görünüyor. Her şeyi denedim ama olmuyor neden olabilir?
BlueStacks'ten oynuyorum ama dediklerinizi deneyip geri dönüş yapacağım teşekkürler.Discord'u yönetici olarak başlat her zaman. Oyuna girmeden DC konuşmasına girmiş veya başlamış ol. Steam' ı da yönetici olarak çalıştır. Arayüz kısmından Among Us açık mı diye bak, değilse aç. Arayüz tuşu atamasını kullanılmayan iki tuşa yap. Bende de vardı sorun bu şekilde çözdüm.
Bende de aynıydı her oyunda açılıyordu sadece Among Us'ta olmuyorduBlueStacks'ten oynuyorum ama dediklerinizi deneyip geri dönüş yapacağım teşekkürler.
Maalesef işe yaramadı. Neyse yapacak bir şey yok arayüz olmadan oynayacağımBende de aynıydı her oyunda açılıyordu sadece Among Us'ta olmuyordu
TühMaalesef işe yaramadı. Neyse yapacak bir şey yok arayüz olmadan oynayacağım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.