Among Us Discord arayüzü görünmüyor

Discord'u yönetici olarak başlat her zaman. Oyuna girmeden DC konuşmasına girmiş veya başlamış ol. Steam' ı da yönetici olarak çalıştır. Oyun etkinliği kısmından Among Us açık mı diye bak, değilse aç. Arayüz tuşu atamasını kullanılmayan iki tuşa yap. Bende de vardı sorun, bu şekilde çözdüm.

Discord'u yönetici olarak başlat her zaman. Oyuna girmeden DC konuşmasına girmiş veya başlamış ol. Steam' ı da yönetici olarak çalıştır. Arayüz kısmından Among Us açık mı diye bak, değilse aç. Arayüz tuşu atamasını kullanılmayan iki tuşa yap. Bende de vardı sorun bu şekilde çözdüm.
BlueStacks'ten oynuyorum ama dediklerinizi deneyip geri dönüş yapacağım teşekkürler.

Maalesef işe yaramadı. Neyse yapacak bir şey yok arayüz olmadan oynayacağım :(
Tüh :(. Bir de Discord'un ve Steam'ın dosya konumunu açıp sağ click yapıp özelliklere basıp üstten de Kısayol'a basın. Açılan sekmeden gelişmişe basın ve orada her zaman yönetici olarak çalıştır seçeneği var ona basın. Ayrıca ikisinden de çıkış yapın daha sonra yönetici olarak başlatın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı