Among Us-Fall Guys ekip kuruyorum

ZippoTurkey

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kalite Kontrol Sorumlusu
Merhabalar,

Uzun zamandır bilgisayar ekranı ile aşk yaşamaktan sıkıldım bir ekip kurmak istiyorum burada ki arkadaşları da bekliyorum.

Oynayabileceğimiz oyunlar;

Fall Guys, Among Us, Agrou, CS:GO(Faceit), Phasmophobia gibi oyunlar beğendiğimiz oyun olursa alır beraber oynarız.

Discord açmayı düşünüyorum beraber akşamları toplanıp bu oyunları eğlenceli bir şekilde oynarız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pilavyer16#3976 Discord adresim bu. Valorant, Among Us, CS:GO (bu aralar pek oynamasamda) oynarım. Daha birçok oyun vardır fakat aklıma gelenler bunlar.

Merhabalar, ekliyorum sizi.

Pacify, Among Us, CS:GO (eğlencesine), GTA 5, hand Simulator, ETS 2 MP ve Minecraft oynuyorum.
Uygun bulursan eklersin: Batuu#0001.

Merhabalar, ekliyorum sizi.

Yaş aralığı nedir :)

Fark etmez gelecek arkadaşların yaşlarını bilmiyorum şu anlık benım yaş 22 :)

Merhabalar,

Uzun zamandır bilgisayar ekranı ile aşk yaşamaktan sıkıldım bir ekip kurmak istiyorum burada ki arkadaşları da bekliyorum.

Oynayabileceğimiz oyunlar;

Fall Guys, Among Us, agrou, CS:GO(Faceit), Phasmophobia gibi oyunlar beğendiğimiz oyun olursa alır beraber oynarız.

Discord açmayı düşünüyorum beraber akşamları toplanıp bu oyunları eğlenceli bir şekilde oynarız.

Bende gelirim baytiyes#0880.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı