Çözüldü Among Us "Fatal error: Unable to get Epic account ID" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ginax

Decapat
Daha fazla  
Geçen normalde arada bir oynadığım Among Us oyununu çalıştırırken, oyun açılır açılmaz "fatal error: Unable to get Epic account ID" hatası verdi. Her şeyi denedim, mail vs. attım çözüm için, ancak hiçbiri işe yaramadı. İnternette de herhangi bir şey bulamadım. Bunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-05-23 at 21.42.21.jpeg
    WhatsApp Image 2025-05-23 at 21.42.21.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır hiçbir şekilde çözülmedi zaten arkadaşımın sorunuydu da yardımcı olmak için buradan konu açtım en son Microsoft Store'dan satın aldı oradan girebiliyor sorun Epic Games ile sanırım.

Sorunu çözdüm. Microsoft'tan vc reditsin tüm sürümlerini indirdim öyle çözüldü.
Geçen normalde arada bir oynadığım Among Us oyununu çalıştırırken, oyun açılır açılmaz "fatal error: Unable to get Epic account ID" hatası verdi. Her şeyi denedim, mail vs. attım çözüm için, ancak hiçbiri işe yaramadı. İnternette de herhangi bir şey bulamadım. Bunu nasıl çözebilirim?
Epic hesabı ile alakalı oyunu başlattığın Epic hesabında Among Us varmı onu kontrol et belki yüklü olduğu için kütüphanede gözüküyor olabilir.

Epic hesabı ile alakalı oyunu başlattığın Epic hesabında Among Us varmı onu kontrol et belki yüklü olduğu için kütüphanede gözüküyor olabilir.
Among us var önceden de hep oynuyordum aynı hesaptan. Yine de kontrol ettim sildim yükledim among hesabım bile epic gamese kayıtlı ama hiçbir şey çözmedi bu sorunu.

sorunu çözebildinizmi? aynı şey başıma geldi bilgisayarı sıfırlamama rağmen.

Hayır hiçbir şekilde çözülmedi zaten arkadaşımın sorunuydu da yardımcı olmak için buradan konu açtım en son Microsoft Store'dan satın aldı oradan girebiliyor sorun Epic Games ile sanırım.

Sorunu çözdüm. Microsoft'tan vc reditsin tüm sürümlerini indirdim öyle çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı