Emir3635_ Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Snowdin/Grillby's Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Selam arkadaşlar, bugünkü Among Us'a gelen güncellemeden sonra yeni yükleme ekranında oyunum takılıyor. Yardım edecek birisi var mı?
Selam arkadaşlar, bugünkü Among Us'a gelen güncellemeden sonra yeni yükleme ekranında oyunum takılıyor. Yardım edecek birisi var mı?
Alb.Bgr Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 Emir3635_ dedi: Selam arkadaşlar, bugünkü Among Us'a gelen güncellemeden sonra yeni yükleme ekranında oyunum takılıyor. Yardım edecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Sil geri yükle sorun kalmıyor. Bende de oldu. Artı 0 Eksi
Emir3635_ dedi: Selam arkadaşlar, bugünkü Among Us'a gelen güncellemeden sonra yeni yükleme ekranında oyunum takılıyor. Yardım edecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Sil geri yükle sorun kalmıyor. Bende de oldu.
Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 31 Mart 2021 #3 Bende "find game" e bastıktan sonra sadece dönüyor açılmıyor. Oyun ilgili bir sorundur bence. Artı 0 Eksi
KS KS Emir3635_ Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Snowdin/Grillby's Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #4 Alb.Bgr dedi: Sil geri yükle sorun kalmıyor. Bende de oldu. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hala yükleme ekranında kalıyor. Artı 0 Eksi
Alb.Bgr dedi: Sil geri yükle sorun kalmıyor. Bende de oldu. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hala yükleme ekranında kalıyor.
Alb.Bgr Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #5 Emir3635_ dedi: Düzelmedi, hala yükleme ekranında kalıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum, güzel kardeşim. Bende düzeldi lakin seni bilemem. Artı 0 Eksi
Emir3635_ dedi: Düzelmedi, hala yükleme ekranında kalıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum, güzel kardeşim. Bende düzeldi lakin seni bilemem.
VistaGezgini Femtopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #6 Emir3635_ dedi: Düzelmedi hala yükleme ekranında kalıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonda çok yer yok belki? Bak bence. Artı 0 Eksi
Emir3635_ dedi: Düzelmedi hala yükleme ekranında kalıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonda çok yer yok belki? Bak bence.