Elvin5 Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Nisan 2024 #1 Selam. Ben bilgisayarıma Among Us indirdim ama girmiyor. Girdigimde adamcık yürüyor ama giremiyor. Buna bir çare bulabilir misiniz?
Selam. Ben bilgisayarıma Among Us indirdim ama girmiyor. Girdigimde adamcık yürüyor ama giremiyor. Buna bir çare bulabilir misiniz?
MysiRqu Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 142 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #2 Elvin5 dedi: Selam. Ben bilgisayarıma Among Us indirdim ama girmiyor. Girdigimde adamcık yürüyor ama giremiyor. Buna bir çare bulabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir uyarı veriyor mu veriyorsa yazabilir misiniz ya da ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Elvin5 dedi: Selam. Ben bilgisayarıma Among Us indirdim ama girmiyor. Girdigimde adamcık yürüyor ama giremiyor. Buna bir çare bulabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir uyarı veriyor mu veriyorsa yazabilir misiniz ya da ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Boslux Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Search Engine Optimization 11 Nisan 2024 #3 Güvenlik duvarından izne ihtiyaç olabilir.
Elvin5 Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Nisan 2024 #4 Boslux dedi: Güvenlik duvarından izne ihtiyaç olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmuyor.
Boslux dedi: Güvenlik duvarından izne ihtiyaç olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmuyor.
Boslux Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Search Engine Optimization 11 Nisan 2024 #5 Biraz detay vererek anlatma şansınız var mı? Lobiye girerken mi oluyor yoksa oyunu açtıktan sonra açılan pencerede mi oluyor ya da lobiye giriş yaptıktan sonra mı oluyor gibi.
Biraz detay vererek anlatma şansınız var mı? Lobiye girerken mi oluyor yoksa oyunu açtıktan sonra açılan pencerede mi oluyor ya da lobiye giriş yaptıktan sonra mı oluyor gibi.
Elvin5 Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Nisan 2024 #6 Böyle kalıyor.