Among Us oynarken aniden oyundan attı ve "you banned for hacking please stop" uyarısı aldım hack açmadım, ama bu uyarı geldi. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Veya pingimin aşırı yüksek olmasından dolayı (1000 ms+) sistem beni hack algılamış olabilir mi? BlueStacks'tan kaç gündür oynuyorum, ilk kez böyle bir hata verdi. Hayır, bir de hack de açmadım; sanırsam pingten dolayı ama hiç emin değilim.
Hocam ama internette ban yiyenlere de aynı uyarı gelmiş,sanırsam bir hacker varsa ve tespit edilirse lobi ban yiyor ondan kaynaklı, veya pingim o sırada uçmuş. @bmw Hocam pek sanmıyorum yine oldu aynı şey, pingim en az 1500+ oluyor o yüzden mi yoksa başka bir şey mi var anlamadım, ama bunun server uyarısı olduğu belli.
Az önce mesela imposterken birini öldürdüm, ancak reportlamama rağmen otomatik bir şekilde reportladı, ne olduğunu cidden anlamıyorum.