Among Us imposter vermiyor

TheZero53

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu ilk başta airship haritası gelmeden önce crackli indrimiştim fakat sonradan güncelleme istediği için sildim. Geçen ay oyunu Steam'den satın alıp oyuna girdiğimde ise airship mapinin kıyafetleri hariç bütün her şey açıktı. İlk başta anlam veremedim fakat önceden indirdiğim crackli versiyonlardan dolayı olduğunu düşündüm çünkü bayağı oynadım ve bana asla imposter gelmedi. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Kıyafet ayağına oyunun tadı kaçtı resmen (

Ben crack indiriyorum sonra oyuna giriyorum çıkıyorum Epic versiyonunu indiriyorum bütün kostümler açılıyor crack bu yüzden kullanıyorum 8 10 TL olan oyunu korsan oynamayın be.

Bu teknik bir sorun değil,mobil ve eski crackli sürümünü kullanıyorum,100 belki 150 oyunda 2-3 kez geliyor,sonra tekrar giriyorum 10 oyunda 4 kez geliyor,şans.

Gerçekten çok çok fazla denedim bu kadarının şans olacağını düşünmüyorum.

BlueStacks önerdiler fakat bilgisayarım kaldırmıyor çok kasıyor açamadım onda oyunu.

BlueStacks açmadan önce BIOS'tan grafik sanallaştırıcıyı açmanız lazımdı.
Onu açarsanız hiçbir şey olmaz.

Konu olarak da 100 maçtan 0 imposter alanda var 90 alanda cidden saçma bir mantık.
Ama siz gene de şüpheli iseniz bütün dosyaları silip temiz bir kurulum yapın.

3 ağza 3 burna sonra tüm vücuda
Tavsiye için teşekkürler.
Ben crack indiriyorum sonra oyuna giriyorum çıkıyorum Epic versiyonunu indiriyorum bütün kostümler açılıyor crack bu yüzden kullanıyorum 8 10 TL olan oyunu korsan oynamayın be.
Daha sonra pişman olup satın aldım
Bu teknik bir sorun değil,mobil ve eski crackli sürümünü kullanıyorum,100 belki 150 oyunda 2-3 kez geliyor,sonra tekrar giriyorum 10 oyunda 4 kez geliyor,şans.
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…