Z ZiyaT Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #1 Among Us'a girdim menüde hiçbir sıkıntı yok oyunu girdim şöyle anlatabilirim 1800'deki bilgisayarla oynuyormuş gibi kasıyor. Unity yükledim Among Us'u güç tasarufuna çektim ama yok olmuyor.
Among Us'a girdim menüde hiçbir sıkıntı yok oyunu girdim şöyle anlatabilirim 1800'deki bilgisayarla oynuyormuş gibi kasıyor. Unity yükledim Among Us'u güç tasarufuna çektim ama yok olmuyor.
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Ekim 2020 #21 .Neo. dedi: Hocam ekran kartının Driver'ını indirmemişsin. Ne olduğunu bilmiyor musun? Genişletmek için tıkla... Bende fotoğrafta bir gariplik var diyorum. Artı 0 Eksi
.Neo. dedi: Hocam ekran kartının Driver'ını indirmemişsin. Ne olduğunu bilmiyor musun? Genişletmek için tıkla... Bende fotoğrafta bir gariplik var diyorum.
KS KS Z ZiyaT Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #22 Emre_Ceylan dedi: Ben ve arkadaşım da aynı sorunla karşılaşmıştık, oyunun ayarlarından V-Sync'i açtığımız zaman sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı. Artı 0 Eksi
Emre_Ceylan dedi: Ben ve arkadaşım da aynı sorunla karşılaşmıştık, oyunun ayarlarından V-Sync'i açtığımız zaman sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 20 Ekim 2020 #23 Coeus dedi: Bende fotoğrafta bir gariplik var diyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ama fark ettiğin üzere ucu açık bir cevap yanlış anlamam normal. @Chloe Price neden etiketlere bakmıyor çözemedim? Artı 0 Eksi
Coeus dedi: Bende fotoğrafta bir gariplik var diyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ama fark ettiğin üzere ucu açık bir cevap yanlış anlamam normal. @Chloe Price neden etiketlere bakmıyor çözemedim?
KS KS Z ZiyaT Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #24 .Neo. dedi: Hocam ekran kartının Driver'ını indirmemişsin. Ne olduğunu bilmiyor musun? Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı ekran kartı. Artı 0 Eksi
.Neo. dedi: Hocam ekran kartının Driver'ını indirmemişsin. Ne olduğunu bilmiyor musun? Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı ekran kartı.
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 20 Ekim 2020 #25 ZiyaT dedi: Denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Apply'a bastınız değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS Z ZiyaT Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #26 .Neo. dedi: Apply'a bastınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Bastım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 20 Ekim 2020 #27 Laptop'unuzun marka ve modelini yazar mısınız? Artı 0 Eksi
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #28 Ekran kartının sürücüsünü yüklemeden oyunu oynamaya çalışırsanız kasacaktır normal olarak. Ekran kartının sürücüsünü yükleyiniz. Beceremezseniz donanım kimliklerini paylaşınız. Kasmalar yeni mi başladı? Yeniden Yönlendirme Bildirimi Artı 0 Eksi
Ekran kartının sürücüsünü yüklemeden oyunu oynamaya çalışırsanız kasacaktır normal olarak. Ekran kartının sürücüsünü yükleyiniz. Beceremezseniz donanım kimliklerini paylaşınız. Kasmalar yeni mi başladı? Yeniden Yönlendirme Bildirimi
KS KS Z ZiyaT Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #29 .Neo. dedi: Laptop'unuzun marka ve modelini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad S145-15AST AMD A6 9225 4GB 128GB SSD Windows 10 Home 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 81N300DSTX Assecreed dedi: Ekran kartının sürücüsünü yüklemeden oyunu oynamaya çalışırsanız kasacaktır normal olarak. Ekran kartının sürücüsünü yükleyiniz. Beceremezseniz donanım kimliklerini paylaşınız. Kasmalar yeni mi başladı? Yeniden Yönlendirme Bildirimi Genişletmek için tıkla... Evet kasmalar yeni başladı paylaşımlı ekran kartı. Artı 0 Eksi
.Neo. dedi: Laptop'unuzun marka ve modelini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad S145-15AST AMD A6 9225 4GB 128GB SSD Windows 10 Home 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 81N300DSTX Assecreed dedi: Ekran kartının sürücüsünü yüklemeden oyunu oynamaya çalışırsanız kasacaktır normal olarak. Ekran kartının sürücüsünü yükleyiniz. Beceremezseniz donanım kimliklerini paylaşınız. Kasmalar yeni mi başladı? Yeniden Yönlendirme Bildirimi Genişletmek için tıkla... Evet kasmalar yeni başladı paylaşımlı ekran kartı.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 20 Ekim 2020 #30 PanzerTR dedi: Evet ama fark ettiğin üzere ucu açık bir cevap yanlış anlamam normal. @Chloe Price neden etiketlere bakmıyor çözemedim? Genişletmek için tıkla... Hatalı cevap vermişim, cevabımı düzenledim. Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Evet ama fark ettiğin üzere ucu açık bir cevap yanlış anlamam normal. @Chloe Price neden etiketlere bakmıyor çözemedim? Genişletmek için tıkla... Hatalı cevap vermişim, cevabımı düzenledim.