Epic Games virüslü değil. Firefox sadece diyor ki "Bu dosya virüslü olabilir, çünkü bir .Exe dosyası." Sadece bunu demek istiyor. Virüslü değildir Epic Games.
Arkadaşlar herkes sizin gibi bilgi sahibi olmak zorunda değil. Lütfen aşağılayıcı bir konuşma biçimi kullanmayın. Çoğumuz bilgisizdik ve yaşımız büyüdükçe öğrendik bazı bilgileri. Yardımcı olmak yerine dalga geçecekseniz konuyu terk etmenizi rica ediyorum. Belki de yaşı küçük olduğu için korsan oyunun zararlarından haberi yoktur? Lütfen nazik davranın. Arkadaş yardım almak için konu açtı aşağılanmak için değil.
Arkadaşlar herkes sizin gibi bilgi sahibi olmak zorunda değil. Lütfen aşağılayıcı bir konuşma biçimi kullanmayın. Çoğumuz bilgisizdik ve yaşımız büyüdükçe öğrendik bazı bilgileri. Yardımcı olmak yerine dalga geçecekseniz konuyu terk etmenizi rica ediyorum. Belki de yaşı küçük olduğu için korsan oyunun zararlarından haberi yoktur? Lütfen nazik davranın.
Vallahi bilmiyorum o petler 4 TL falan satılıyor ama bende nasıl geldi bilmiyorum eskiden korsan olduğum için olabilir sen gene al Epic'ten belki sana gelir.