Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 12 Mart 2021 #1 Merhaba. Among Us'a girdiğimde benden yaşımı istedi, ben de verdim fakat ben şu an chate bir şey yazamıyorum. Sadece hızlı komutlar var. Free chate dönmenin bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2021
Merhaba. Among Us'a girdiğimde benden yaşımı istedi, ben de verdim fakat ben şu an chate bir şey yazamıyorum. Sadece hızlı komutlar var. Free chate dönmenin bir yolu var mı?
Çözüm Cem Vakitsiz 1 Nisan 2021 Mr Cabbar dedi: Hocam Steam'den aldım ben. Nasıl sileceğim verileri bilgisayarda? Genişletmek için tıkla... C:\Users\user\AppData\LocalLow\Innersloth\Among Us Among us içindeki dosyaları sil oyuna gir yaşını 18den büyük yap keyfine bak.
Mr Cabbar dedi: Hocam Steam'den aldım ben. Nasıl sileceğim verileri bilgisayarda? Genişletmek için tıkla... C:\Users\user\AppData\LocalLow\Innersloth\Among Us Among us içindeki dosyaları sil oyuna gir yaşını 18den büyük yap keyfine bak.
D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 12 Mart 2021 #2 Bende de aynı sorun 2021 girdim yaşımı chat kullanamıyorum. Artı 0 Eksi
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 12 Mart 2021 #3 Among Us depolama verilerini sıfırlayın uygulama ayarları üzerinden. Daha sonra yaşı +18 girip ayarlardan "Free Chat" özelliğini açın. Artı 0 Eksi
Among Us depolama verilerini sıfırlayın uygulama ayarları üzerinden. Daha sonra yaşı +18 girip ayarlardan "Free Chat" özelliğini açın.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Mart 2021 #4 Silip yükle, tekrar doğrulama istemezse ön belleği sil. Artı 0 Eksi
KS KS Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 13 Mart 2021 #5 LastPlayer dedi: Among Us depolama verilerini sıfırlayın uygulama ayarları üzerinden. Daha sonra yaşı +18 girip ayarlardan "Free chat" özelliğini açın. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den aldım ben. Nasıl sileceğim verileri bilgisayarda? Artı 0 Eksi
LastPlayer dedi: Among Us depolama verilerini sıfırlayın uygulama ayarları üzerinden. Daha sonra yaşı +18 girip ayarlardan "Free chat" özelliğini açın. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den aldım ben. Nasıl sileceğim verileri bilgisayarda?
Cem Vakitsiz Decapat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 21 Çözümler 1 1 Nisan 2021 #6 Mr Cabbar dedi: Hocam Steam'den aldım ben. Nasıl sileceğim verileri bilgisayarda? Genişletmek için tıkla... C:\Users\user\AppData\LocalLow\Innersloth\Among Us Among us içindeki dosyaları sil oyuna gir yaşını 18den büyük yap keyfine bak. Artı 1 Eksi Çözüm
Mr Cabbar dedi: Hocam Steam'den aldım ben. Nasıl sileceğim verileri bilgisayarda? Genişletmek için tıkla... C:\Users\user\AppData\LocalLow\Innersloth\Among Us Among us içindeki dosyaları sil oyuna gir yaşını 18den büyük yap keyfine bak.
4 427105 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 3 Nisan 2021 #7 Cem Vakitsiz dedi: C:\Users\user\AppData\LocalLow\Innersloth\Among us. Among Us içindeki dosyaları sil oyuna gir yaşını 18denüyük yap keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Sağ ol Son düzenleme: 3 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Cem Vakitsiz dedi: C:\Users\user\AppData\LocalLow\Innersloth\Among us. Among Us içindeki dosyaları sil oyuna gir yaşını 18denüyük yap keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Sağ ol