Among Us siyah ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Slayex

Centipat
Katılım
13 Aralık 2022
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8 Gb
Ekran kartı
AMD Radeon R5 Graphics
İşlemci
AMD A10-9600P RADEON R5, 10 COMPUTE CORES 4C+6G
Bende Steam'deki oyunlar siyah ekran veriyordu bunu düzeltmek için internetten araştırmıştım oyunun dosyalarına gidip dataya girdikten sonra oradaki boot metnini açıp içine bir kod girince düzeliyordu. PC'yi sıfırladığım için kodu kaybettim bilen var mı? Aşağıya görsel bırakıyorum.

Bende Steam'deki oyunlar siyah ekran veriyordu bunu düzeltmek için internetten araştırmıştım oyunun dosyalarına gidip dataya girdikten sonra oradaki boot metnini açıp içine bir kod girince düzeliyordu PC'yi sıfırladığım için kodu kaybettim bilen var mı? Aşağıya görsel bırakıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Inked1.jpg
    Inked1.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 3.png
    3.png
    44,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı driverini yükledin mi?

Ekran kartı driverın güncel ise Steam'de oyuna sağ tık özellikler > dosya kısmından dosyaları doğrulamayı dene.

Teşekkürler sürücüyü güncelledim internetten bakarak ama The Forest adlı oyunu açıyorum menüye gelince oyundan atıyor crash yazısı karşıma çıkıyor YouTube'dan baktım ama hiçbiri işe yaramadı çözümün varsa yazabilir misin?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı