Among Us'da hacklenmek

Hydro2K

Kilopat
Yer
Antalya
Arkadaşlar, lobide beklerken karakterim birden böyle takılmış gibi olmaya başladı.
Oyuna girdiğim zaman impostor oldum, yerimden kımıldayamıyorum aynı sorunla uğraştım.
Velhasıl konunun en absürt noktası ise, olduğum yerde rastgele adam keserken kimse beni asmadı (adamlar görmediler de haklılar) birden kendi kendine şu mesajı yazmaya başladı:
I am the ımpostor, vote me out.
Bunu en az 5 kere yazdıktan sonra hala asılmadım ve hileci arkadaş iyice işin suyunu çıkarıp odadaki herkese benim üzerimden küfür etmeye başladı.
El bitince normale döndüm ve hileciyi direkt odadan banladım.
Bu nasıl olabilir ve ban yer miyim?

Geçen gün bende de oyun simsiyahtı ve sadece benim karakterim vardı tuhaf hileler oyunda hile koruması olmadığı için öyle bir şey olmaz tahminimce.

10 TL'lik oyundan ne bekliyorsunuz ki? Ben oynuyorum sarıyor hayatımda verdiğim en iyi 10 TL'lerden olabilir. Şu an markete gitsen 10 TL'ye bir cips bir kola anca alırsın.

Daha uyduruk bir oyun görmemiştim ben hayatımda. O kadar özensiz yapılmış bir oyunda karşılaşabileceğin açık sayısını tahmin edemiyorum.
Oyun öylesine yapılmış indie bir oyun zaten 3 5 kişi oynasın diye yapılmış. 2 yıl sonra oyun bi anda popüler oldu. Bu kadar şey beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…