NikooBellic Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, https://www.hepsiburada.com/umit-explorer-dag-bisikleti-v-26-jant-21-vites-pm-HB00000OUDZY Bu bisikletin hiç amartisörü yok. Ben Samsun Bafra'da yaşıyorum. Yani bir sıkıntısı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2022
Merhaba arkadaşlar, https://www.hepsiburada.com/umit-explorer-dag-bisikleti-v-26-jant-21-vites-pm-HB00000OUDZY Bu bisikletin hiç amartisörü yok. Ben Samsun Bafra'da yaşıyorum. Yani bir sıkıntısı olur mu?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.370 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 14 Kasım 2022 #2 Amortisörsüz bisikletlerde hız kaybı daha az olur ama rahatlık da az olur. Atlayıp zıplamayacaksan sorun olmaz.
Amortisörsüz bisikletlerde hız kaybı daha az olur ama rahatlık da az olur. Atlayıp zıplamayacaksan sorun olmaz.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 14 Kasım 2022 #3 NikooBellic dedi: Merhaba arkadaşlar, https://www.hepsiburada.com/umit-explorer-dag-bisikleti-v-26-jant-21-vites-pm-HB00000OUDZY Bu bisikletin hiç amartisörü yok. Ben Samsun Bafra'da yaşıyorum. Yani bir sıkıntısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Uzun mesafelerde amortisör olmayan bisikletler çok yoruyor. Kullanımınıza göre değişkenlik gösterecektir.
NikooBellic dedi: Merhaba arkadaşlar, https://www.hepsiburada.com/umit-explorer-dag-bisikleti-v-26-jant-21-vites-pm-HB00000OUDZY Bu bisikletin hiç amartisörü yok. Ben Samsun Bafra'da yaşıyorum. Yani bir sıkıntısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Uzun mesafelerde amortisör olmayan bisikletler çok yoruyor. Kullanımınıza göre değişkenlik gösterecektir.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #4 Kron Vortex 3.0 26 Dağ Bisikleti Kron Vortex 3.0 26 Dağ Bisikleti temel özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Kron Vortex 3.0 26 Dağ Bisikleti Kron Vortex 3.0 26 Dağ Bisikleti temel özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
NikooBellic Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #5 Creaters dedi: Uzun mesafelerde amortisör olmayan bisikletler çok yoruyor. Kullanımınıza göre değişkenlik gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Bafra dediğin bir avuç yer gerekmedikçe dışına çıkmayacağım. SSVinvo dedi: Kron Vortex 3.0 26 Dağ Bisikleti Kron Vortex 3.0 26 Dağ Bisikleti temel özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... İyi midir hocam bu bisiklet? Bisiklet konusunda çok bilgi sahibi değilim.
Creaters dedi: Uzun mesafelerde amortisör olmayan bisikletler çok yoruyor. Kullanımınıza göre değişkenlik gösterecektir. Genişletmek için tıkla... Bafra dediğin bir avuç yer gerekmedikçe dışına çıkmayacağım. SSVinvo dedi: Kron Vortex 3.0 26 Dağ Bisikleti Kron Vortex 3.0 26 Dağ Bisikleti temel özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... İyi midir hocam bu bisiklet? Bisiklet konusunda çok bilgi sahibi değilim.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 14 Kasım 2022 #6 NikooBellic dedi: Bafra dediğin bir avuç yer gerekmedikçe dışına çıkmayacağım. İyi midir hocam bu bisiklet? Bisiklet konusunda çok bilgi sahibi değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam Ümit markayı daha önce kullandım, memnun kalmadım. Kron çok daha iyi bir markadır.
NikooBellic dedi: Bafra dediğin bir avuç yer gerekmedikçe dışına çıkmayacağım. İyi midir hocam bu bisiklet? Bisiklet konusunda çok bilgi sahibi değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam Ümit markayı daha önce kullandım, memnun kalmadım. Kron çok daha iyi bir markadır.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Kasım 2022 #7 @NikooBellic Aşağıdaki foruma kayıt olup sorsan çok daha deneyimli kişilerden tavsiye alabilirsin. Bisiklet Forum Bisiklet ile ilgili sağlık ve antrenman da dahil bütün teknik konuları içeren, bisiklet turu ve bisiklet yarışlarının paylaşıldığı ve tartışıldığı güncel forum. www.bisikletforum.com
@NikooBellic Aşağıdaki foruma kayıt olup sorsan çok daha deneyimli kişilerden tavsiye alabilirsin. Bisiklet Forum Bisiklet ile ilgili sağlık ve antrenman da dahil bütün teknik konuları içeren, bisiklet turu ve bisiklet yarışlarının paylaşıldığı ve tartışıldığı güncel forum. www.bisikletforum.com
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #8 Kron varken ümit bisiklet gibi markalara binilmez.