K Kerimcanuzun Decapat Katılım 29 Mart 2019 Mesajlar 20 19 Temmuz 2019 #11 Benim bildiğim kadarıyla ilave bir ücret ödemeyecek. Orada gördüğü tutarı ödeyecek ve ürün gelecektir.
Benim bildiğim kadarıyla ilave bir ücret ödemeyecek. Orada gördüğü tutarı ödeyecek ve ürün gelecektir.
K Kuntay Yılmaz Kilopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #12 Kerimcanuzun dedi: Benim bildiğim kadarıyla ilave bir ücret ödemeyecek. Orada gördüğü tutarı ödeyecek ve ürün gelecektir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle diye biliyorum Sipariş Ettim sabah bakalım görüceğiz. Ama ekstra bir para ödeyeceğimi sanmıyorum zaten O vergi toplam fiyatı.
Kerimcanuzun dedi: Benim bildiğim kadarıyla ilave bir ücret ödemeyecek. Orada gördüğü tutarı ödeyecek ve ürün gelecektir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle diye biliyorum Sipariş Ettim sabah bakalım görüceğiz. Ama ekstra bir para ödeyeceğimi sanmıyorum zaten O vergi toplam fiyatı.
Egol Hectopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #13 Siparişin eline ulaşınca veya ulaşmazsa buraya yazar mısın. Ben de birkaç şey almayı düşünüyorum Amazon'dan.
Siparişin eline ulaşınca veya ulaşmazsa buraya yazar mısın. Ben de birkaç şey almayı düşünüyorum Amazon'dan.
K Kuntay Yılmaz Kilopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #14 Egol dedi: Siparişin eline ulaşınca veya ulaşmazsa buraya yazar mısın. Ben de birkaç şey almayı düşünüyorum Amazon'dan. Genişletmek için tıkla... Tabikide ama Amazon.com dan değil fakat siparişim Amazon.de den yinede
Egol dedi: Siparişin eline ulaşınca veya ulaşmazsa buraya yazar mısın. Ben de birkaç şey almayı düşünüyorum Amazon'dan. Genişletmek için tıkla... Tabikide ama Amazon.com dan değil fakat siparişim Amazon.de den yinede
K Kuntay Yılmaz Kilopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2019 #16 Ürün elime ulaştı hiç bir sıkıntısı yok gümrük fln da bir sıkıntı yaşamadı Amazona ne ödediysem ekstra bir durum çıkmadı.
Ürün elime ulaştı hiç bir sıkıntısı yok gümrük fln da bir sıkıntı yaşamadı Amazona ne ödediysem ekstra bir durum çıkmadı.