Amozon TR güvenilir midir?

Tatros

Hectopat
Daha fazla  
Amazon.tr'den monitör alacağım, sizce güvenilir midir? Ölü piksel çıkarsa direk değişim yapıyorlar mı ve kargoları iyi paketliyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon guvenilir bir yer fakat saticilari bazen hinlikler yapabiliyor. Alacaginiz urunun garantisi olduguna dikkat ederseniz bir sorun cikmaz. Kargolar genellikle iyi paketlenir monitorlerde ki hasar olusmasin.

Amazon.tr'den monitör alacağım, sizce güvenilir midir? Ölü piksel çıkarsa direk değişim yapıyorlar mı ve kargoları iyi paketliyorlar mı?
Satıcısı Amazon ise ürün güzel paketleniyor. Ben monitör almıştım, dışı güzel paketlenmişti. İade konusunda şöyle, bana ürünü aldıktan 1 yıl sonra bile bozulursa iade alırız demişlerdi. Şuan nasıl bilmiyorum. Müşteri hizmetleri de iyi.

Geçen Samsung monitör aldım parçası yatak kırık çıktı ( Büyük ihtimal kargo firması suçlu.) müşteri hizmetlerini aradım " Hemen iade alalım" dediler perşembe kargoya verdim cuma günü para hesaba geri yatırıldı. Ayrıca müşteri hizmetleri ilgililer müşteriye karşı. Ama satıcı Amazon' un kendisiydi.

SSD ve Ram almıştım sıkıntısız bir şekilde elime ulaşmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…