Çözüldü Amozondan Payment Declined Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GFGames

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar Amozondan bir ürün alıdım (aldım mı tam onu bilmiyorum ). İlk başta mailime onaylandı diye mail geldi. Sonra ise böyle bir mail aldım.
Herşeyim doğru. Ama neden olduğunu anlamadım. Yardımcı olursanız sevirim.

Bilgilerinle ilgili sorun olduğunu yazmışlar, tüm bilgilerini gözden geçirip yeniden sipariş ver.
Her şeyi gözden geçirdim ve bunu toplam en az 10 kere yapmışımdır. Adres doğru telefon numaras , zip kodu , kredi kartı vs. doğru acaba neyi yanlış yapıyorum. Herşeyim doğru

Hocam yazdığınız bilgileri gerekli yerleri sansürleyerek paylaşır mısınız?
Şuan mobildeyim o yüzden atamıyorum. Yarın atabilirim ancak. Yarın atarım ama ben size kısaca anlatıyım. Şimdi ilk olarak bizden adres icin isim soyisim, adres 1, adres 2, zip kodu, tc kimlik no, telefon numarası birde hafta sonları evde miyiz diye soru soruyor. Sonrada bizden kart bilgileri istiyor. Kart sahibi isim soyisim, kart numarası, son kullanma tarihi ve telefon numarasıydı sanırım. Bunları yaptiktan sonra işlem onaylandı diyor ve maile mesaj gibi geliyor. Bu olaydan hemen 30 dk sonra falanda bu hatayı veriyor. Umarım anlatanbilmişimdir. Anlatamamışsamda yarin fotoğrafını atıcağım.

Akşam başka bir kartla deniyeceğim.

Hocam yazdığınız bilgileri gerekli yerleri sansürleyerek paylaşır mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…