GFGames Hectopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 100 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2014 #11 Raydric dedi: Adresle ilgili sorun var diyor. Anlamış değilim, başka bir hesap açıp ordan deneyin veya Amazon chat bağlanıp olayı görüşün. Genişletmek için tıkla... Bu 2.heabım diyerindede aynı hatayı verdi. Bankayı aradım kartta herhangi bir sorun yok. Başka bir kartlada deniyieceğim.
Raydric dedi: Adresle ilgili sorun var diyor. Anlamış değilim, başka bir hesap açıp ordan deneyin veya Amazon chat bağlanıp olayı görüşün. Genişletmek için tıkla... Bu 2.heabım diyerindede aynı hatayı verdi. Bankayı aradım kartta herhangi bir sorun yok. Başka bir kartlada deniyieceğim.
GFGames Hectopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 100 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2014 #12 Sorun çözüldü. Başka bir kartla deneyin sorun düzeliyor. Yardım edenlere teşekkür ederim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Aralık 2014 #13 @GFGames Sana dün ne demiştim? Akşama kadar girme diye, neden kendi başınıza iş yapıyorsunuz?