Roquish Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 275 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #1 İyi Sosyaller. Note 4 için kılıf almak istedim ama ülkemizde bulunan kılıflar pek hoşuma gitmedi açıkcası pek güvenmedim. Bu yüzden amozon'dan alışveriş yapıp note 4 için en çok önerilen kılıfı getirtmek istiyorum. Fakat bu ürün ülkemize geliyor mu ve bunu nasıl anlıyabiliriz? Amazon.com: Galaxy Note 4 Case, i-Blason Armorbox Dual Layer Hybrid Full-body Protective Case For Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910S / SM-N910C] with Front Cover and Built-in Screen Protector / Impact Resistant Bumpers (Black): Cell Phones & Accessories
İyi Sosyaller. Note 4 için kılıf almak istedim ama ülkemizde bulunan kılıflar pek hoşuma gitmedi açıkcası pek güvenmedim. Bu yüzden amozon'dan alışveriş yapıp note 4 için en çok önerilen kılıfı getirtmek istiyorum. Fakat bu ürün ülkemize geliyor mu ve bunu nasıl anlıyabiliriz? Amazon.com: Galaxy Note 4 Case, i-Blason Armorbox Dual Layer Hybrid Full-body Protective Case For Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910S / SM-N910C] with Front Cover and Built-in Screen Protector / Impact Resistant Bumpers (Black): Cell Phones & Accessories
ILeGenD Kilopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 236 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #2 Gelmiyor. Kayıt olup adres tanımladığınızda yazıyor gelip gelmediği.
Roquish Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 275 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #3 Sold by i-BLASON and Fulfilled by Amazon. This item does not ship to Ankara, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally. Learn more Böyle bir şey yazıyor üyelik giriş yapınca. İngilizcen orta düzeyde tam anlamıyorum.
Sold by i-BLASON and Fulfilled by Amazon. This item does not ship to Ankara, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally. Learn more Böyle bir şey yazıyor üyelik giriş yapınca. İngilizcen orta düzeyde tam anlamıyorum.
ILeGenD Kilopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 236 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #4 ''Bu ürün Ankara, Türkiye'ye gönderilmemekte. Diğer uluslararası satıcıları kontrol edin.'' malesef.
Gurk4n Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #5 İlgilenirsen şöyle bir şey var Armor cases for Samsung Note4, N910, Armorbox Dual Layer 2in1 Rugged Hybrid Hard/Soft Drop Impact Resistant Protective Case 1PCS-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Fakat Teslimat Süresi 15-27 gün arası.
İlgilenirsen şöyle bir şey var Armor cases for Samsung Note4, N910, Armorbox Dual Layer 2in1 Rugged Hybrid Hard/Soft Drop Impact Resistant Protective Case 1PCS-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Fakat Teslimat Süresi 15-27 gün arası.