AMP bilişim bölümü için başvuru yapılmalı mı?

Hocam ne yalan söyleyim okulu hiç sevmezdim ama yaklaşık 2 yıldır gitmediğim için biraz da olsa özledim o ortamı. Elimden geldiğince devamsızlık yapmamaya bakarım. Zaten beni okuldan soğutan en büyük şey devamsızlık yapan aklımdı. Açıkçası biraz korkmuştum ama herkes böyle diyince biraz daha rahatladım. Az da olsa çalışsak garantileriz yani.

Okulu hiçbir zaman sevmedim çünkü sınıftakilerle asla anlaşamam hala da sevmiyorum. Liseye geçtiğinde sınıfın kekolarla dolu olursa ne demek istediğimi fark edersin o yüzden sınıfın ortamı kötüyse hiç düşünmeden okul veya sınıf değiştir. Genellikle bölüm başına 1-4 arası sınıf olur.

Demek ki böyle düşünen tek ben değilmişim. 8 yıllık öğrenim hayatımda toplasan 10 kişi çıkmaz kafa dengim olan. Hepsi bana ters. Kimseyle işim olmaz zaten şu 4 yıl bi gelip geçsede alsak diplomayı. Daha başlamadan bunu düşündük ahahhaha

Kimseyle işin olmasa bile onlar sana bulaşmanın bir yolunu bulurlar, şu anda o yüzden disiplindeyim. 3 hafta falan önce bir kavgaya karıştım ve muhtemelen ben uyarı alırken karşı taraf uzaklaştırma alacak. Son 3 gün okul kaldı bakalım hala cezaları vermediler, dün ifademi istediler.

Öyle valla, boşa yaşayan tipler bitmiyorlarda türüyorlar her gün. Özel değilse siz neden kavgaya karıştınız?

Öyle vallahi, boşa yaşayan tipler bitmiyorlarda türüyorlar her gün. Özel değilse siz neden kavgaya karıştınız?

Özel bir şey değil, uzun süredir sinirlerimi zorluyordu. Boş derste sırada yatmış uyurken sırtıma vurdu bende buna ailevi küfür ettim, kavga etmeyi pek bilmediğim içinde dayağı yedim. Bakalım disiplin ne ceza verecek. Darp raporu alıp savcılığa gittim.

Ne desem bilemedim ki, daha doğrusu ne desem az kalıyor ben içimden dedim diyeceğimi burdan yazarsam büyük ihtimalle bu forumu son kullanışım olur. İnşAllah kazanırsın fakat adaleti her ikimiz de biliyoruz pek bir şey diyemeyeceğim :/ zaten genel olarak böyle düşük puanlı okullar/alım yapan okullarda keko kaynıyor

Normalde okulun geneli iyi, bölümümdeki öğrencilerde iyi şansıma böyle leş bir sınıfa denk geldim. Üst sınıflar, alt sınıflar hepsi gayet iyi insanlar. Hatta uçak bakım bölümüyle pikniğe falan gitmiştim normalde bölüm arası ama samimi olduğum için öğrenciler çağırdı. Şansıma o tek kötü sınıfa denk geldim.

Bizde ki şans böyle işte siz hangisiyle geçmiştiniz atp mi amp mi

Bizde ki şans böyle işte siz hangisiyle geçmiştiniz atp mi AMP mi?

Plastikte atp bölümü yok, atp olarak okuldaki uçak bakım ve bilişim hariç 6 bölüme de puanım yetiyordu ama kalıpçılık daha çok hoşuma gitti, zaten nasipte yokmuş bu yıl bilişim bölümünü ve uçak bölümünü komple yıktılar. Uçak bölümü uygulamalı ders göremezken bilişim bölümü okuldaki Mescid'in içerisinde ders görüyor, mescid büyük olduğu için sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…