AMP ile üniversite okunur mu?

Fear69

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Radeon Rx 580
İşlemci: İ3-9100F
Anakart: Asus Prime H310M-K R2.0
SSD: Ritek 2.5 SATA III 512GB
RAM: 16GB
Meslek lisesinde 10. sinif elektronik haberleşme dalindayim maalesef AMP. Benim hedefim muhendis olmak AMP olsam bile 4 yillik üniversiteye gidebilir miyim?

LGS: 350.
OBP: 90.

Tabii ki gidebilirsin. AMP'sin diye seni üniversiteye almayacaklar diye bir şey yok.

Hocam AMP oldugum icin 11 12 siniflarinda kultur derslerini gormuyorum sinava hazirlanmam zor olur mu?

Hocam AMP oldugum icin 11 12 siniflarinda kultur derslerini gormuyorum sinava hazirlanmam zor olur mu?

O kişiden kişiye göre değişir ben atp okuyordum. 12. sınıf 9 saat matematik, 6 saat fizik, yanlış hatırlamıyorsam 5 saat de kimya gördük. Bu sene mezuna kaldım. Eğer acelem yok diyorsan 1 sene mezuna kal sağlam çalış. Yaz tatillerini de değerlendirebilirsin, daha yolun uzun.

Okunur. Hatta meslek liseleri için özel kontenjanlar açıyorlar. MTOK olarak geçiyor üstteki arkadaş da yazmış zaten. Bu sayede normalde 20.000 sıralama ile alan yere 50.000 60.000 gibi sıralamalarla girebiliyorsun mesela. Tek fark meslek lisesi öğrencileri için ayrı sınıf olmuş oluyor. Dersler, hocalar, fakülte aynı oluyor.
Olmaz.

Yks hazırlanmak basit bir iş değil. Bir kaynağın olmalı zaten hazırlanmak için. Gerekirse mezuna kalıp dershane veya alternatiflerini denersin. Bu yıl tyt'yi halletmeye çalış bence. Matematik ve geometri çok öne geçirecektir seni. Türkçeden paragraf ihmal etme. Taktiklerde paragraf çözümlerini kullanmak büyük kazanç oluyor.
Ayrıca mezuna kalmak kötü bir şey değil. Benim zamanımda herkes zaman kaybedicez diyip saçma sapan tercihler yaptılar. Nereye yetişiyorsunuz

Kendim calisarak anlayabilir miyim daha once hiç dinlemedigim konulari?

Kendim calisarak anlayabilir miyim daha once hiç dinlemedigim konulari?
Ben de sizinle aynı durumdayım. Matematiğim sıfır oğlu sıfır. Bu sene mezuna kaldım yavaştan çalışmaya başladım. Daha rasyonel sayıları yeni hallettim, ben biraz rahat takılıyorum. Eğer sen ciddiye alırsan olur tabii. Maddi imkanın varsa dershaneye de yazılabilirsin. Belki ben de yazılırım ama dershaneden bir şey öğrenememekten korkuyorum. Eğer sınıf ortamında konuyu anlayabiliyorsan dershane mantıklı olabilir.

Hocam bu sene nereden baslayacağimi bilmiyorum simdi paragraf sorularinimi çözeceğim.

Hocam 10 sinifin yazi komi olarka calisip dershane parami biriktririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…