L Lanmex Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 28 22 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar abimle 2 saattir kavga ediyoruz. Okuldan okula eğitimin değiştiğini söylüyor anlamıyorum ikimiz de AMP'na göre okuduk okuldan okula sınav soruları eğitim kalitesi falan değişir ama konuların değişip değişmeyeceğni merak ediyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
Arkadaşlar abimle 2 saattir kavga ediyoruz. Okuldan okula eğitimin değiştiğini söylüyor anlamıyorum ikimiz de AMP'na göre okuduk okuldan okula sınav soruları eğitim kalitesi falan değişir ama konuların değişip değişmeyeceğni merak ediyoruz.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 22 Mayıs 2022 #2 Fen liselerinde genellikle her konuda ek olarak 1-2 ders saatlik müfredat eklenebiliyor. Onun dışındaki liseler aynı müfredattan sorumlu diye biliyorum.
Fen liselerinde genellikle her konuda ek olarak 1-2 ders saatlik müfredat eklenebiliyor. Onun dışındaki liseler aynı müfredattan sorumlu diye biliyorum.