AMP'den ATP'ye 11. sınıfta geçiş yapılabilir mi?

ImSTICK

Hectopat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi, geçeceğim okul LGS puanım tutuyor daha öncesinde de 10. sınıfı orada okudum. Yani 9. sınıfta ATP okudum, 10. sınıf ATP, 11. sınıf meslek okuyorum, aynen bu şekilde eğitim hayatım taşınmadan dolayı 11 .sınıfı meslek okudum şu ana kadar ve tekrar taşınacağımız için eski yere tekrardan ATP'ye geçmem lazım. Not: AMP= Anadolu meslek programı, ATP= Anadolu teknik programı.

Hocam geçiş yapabildiniz mi? ben de stajı yazın yapmak istediğim için 11. sınıfta ATP'ye geçmek istiyorum.

Hocam geçiş yapabildiniz mi? Ben de stajı yazın yapmak istediğim için 11. sınıfta Atp'ye geçmek istiyorum.

Yaptım yapılıyor. OBP nizin 70 üstü olması gerekli. Başka şart aranmıyor

Yaptım yapılıyor. OBP nizin 70 üstü olması gerekli. Başka şart aranmıyor
Hocam benim 9, 10 ve bu dönemin ortalaması 69 küsür, sence yapılır mı? LGS puanı ile girilmiyor muydu? benim lgs puanım yeterli idi.

Hocam benim 9, 10 ve bu dönemin ortalaması 69 küsur, sence yapılır mı? LGS puanı ile girilmiyor muydu? Benim LGS puanım yeterli idi.

LGS puanı değil 11.sonunda OBP'nin 70 üstü olması lazım.

LGS puanı değil 11.sonunda OBP'nin 70 üstü olması lazım.
Hocam ilk başta LGS puanı ile geçiliyordu ATP.'ye. 2. dönem bittikten sonra nasıl değiştireceğim? son tarih ne zaman? 11. sınıf 2. dönem bittikten sonra ATP'lerin stajı başlamıyor mu?

Eğer LGS puanım ile geçemezsem OBP;
9. Sınıf - 63,5
10. Sınıf - 67,2
11. Sınıf 1. Dönem - 77

70 olması için 2. Dönem 81 ortalama yapmam gerekiyor, yapacağımı düşünüyorum.

Benim OBP puanının YKS sıralamasını etkilediğinden bu dönem haberim oldu malesef

Sizin sınıfa bakan müdür yardımcısı ile konuş Atp'ye geçmek istediğini söyle o gerekli birkaç form var onları hazırlar sonrasında obp70 üstün neyse sene sonunda geçiş yapıyorsun eğer ortalama 70'in altında gelirse geçiş yapamıyorsun bazen yazın ortasına sallanıyor geçişler öyle durumlarda da hafta sonu okula giderek telafi etmen gerekiyor o günleri.

Hocam anlamadım. 11. sınıf komple bittikten sonra, yani 2. dönem karneyi aldıktan sonra mı değiştirebiliyorum, müdür yardımcısına o zaman mı gitmem gerekiyor?

Bazen yazın ortasına sallanıyor geçişler öyle durumlarda da hafta sonu okula giderek telafi etmen gerekiyor o günleri.
Burada stajdan mı bahsediyorsunuz?

Hocam anlamadım. 11. sınıf komple bittikten sonra, yani 2. dönem karneyi aldıktan sonra mı değiştirebiliyorum, müdür yardımcısına o zaman mı gitmem gerekiyor?

Burada stajdan mı bahsediyorsunuz?

Karne almadan git onun bir süresi var o zaman hallediliyor başvurular. Evet staj günlerinden bahsediyorum.

Karne almadan git onun bir süresi var o zaman hallediliyor başvurular. Evet staj günlerinden bahsediyorum.
Karne almadan git diyorsunuz ama şu an OBP 69. 2. dönem ile beraber çok rahat 70 yaparım. 2. dönem bitmeden OBP'yi nasıl hesaplayacaklar? Neyse, okullar açılınca ne zaman geçmem gerektiğini müdür yardımcısına sorarım, sağ ol.

@ImSTICK Hocam bir şey daha soracağım. AMP 12. sınıf staj görürken işletme 24 saatlik ek puan veriyor. Yani ortalamayı ciddi bir şekilde etkiliyor. Siz yaz tatilinde gördüğünüz staj ortalamaya yansıdı mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…