V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.396 Çözümler 70 Yer Istanbul 2 Kasım 2020 #11 Salih METİN dedi: Dostum sakın LED ampul alma. Çok fazla ışık veriyor etrafa ve gözü çok yoruyor. Genişletmek için tıkla... Watt'a göre değişir. Her LED aynı değildir.
Salih METİN dedi: Dostum sakın LED ampul alma. Çok fazla ışık veriyor etrafa ve gözü çok yoruyor. Genişletmek için tıkla... Watt'a göre değişir. Her LED aynı değildir.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.683 Makaleler 13 Çözümler 20 2 Kasım 2020 #12 V. Scaletta dedi: Watt'a göre değişir. Her LED aynı değildir. Genişletmek için tıkla... 15 Watt Led kullanıyorum. Hiç memnun değilim ki genel olarak Led'ler rahatsız eder. Tasarrufludurlar ama göz açısından risk taşır.
V. Scaletta dedi: Watt'a göre değişir. Her LED aynı değildir. Genişletmek için tıkla... 15 Watt Led kullanıyorum. Hiç memnun değilim ki genel olarak Led'ler rahatsız eder. Tasarrufludurlar ama göz açısından risk taşır.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.396 Çözümler 70 Yer Istanbul 2 Kasım 2020 #13 Salih METİN dedi: 15 Watt LED kullanıyorum. Hiç memnun değilim ki genel olarak LED'ler rahatsız eder. Tasarrufludurlar ama göz açısından risk taşır. Genişletmek için tıkla... 4-7W arası LED'ler aynı sorunu yaşatmaz.
Salih METİN dedi: 15 Watt LED kullanıyorum. Hiç memnun değilim ki genel olarak LED'ler rahatsız eder. Tasarrufludurlar ama göz açısından risk taşır. Genişletmek için tıkla... 4-7W arası LED'ler aynı sorunu yaşatmaz.
gorkemcinar Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 257 Çözümler 2 2 Kasım 2020 #14 baran_basaran dedi: Ledolet 9w Rgb Led Ampul Uzaktan Kumandalı Renkli Yorumları, Fiyatı - Trendyol LEDOLET 9w Rgb Led Ampul Renk Değiştiren yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl RGB ampul, ister loș ister tam aydınlatacak şekilde bütün renkler ve farklı modlar ile ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunun için ekstra anahtar vs. almak gerekiyor mu? Yoksa alıp takınca kumandasından yönetebiliyor muyuz direkt olarak?
baran_basaran dedi: Ledolet 9w Rgb Led Ampul Uzaktan Kumandalı Renkli Yorumları, Fiyatı - Trendyol LEDOLET 9w Rgb Led Ampul Renk Değiştiren yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl RGB ampul, ister loș ister tam aydınlatacak şekilde bütün renkler ve farklı modlar ile ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunun için ekstra anahtar vs. almak gerekiyor mu? Yoksa alıp takınca kumandasından yönetebiliyor muyuz direkt olarak?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 2 Kasım 2020 #15 gorkemcinar dedi: Bunun için ekstra anahtar vs. almak gerekiyor mu? Yoksa alıp takınca kumandasından yönetebiliyor muyuz direkt olarak? Genişletmek için tıkla... Hayır, anahtar almana gerek yok. Direk takıp kumandasından kontrol edebilirsin.
gorkemcinar dedi: Bunun için ekstra anahtar vs. almak gerekiyor mu? Yoksa alıp takınca kumandasından yönetebiliyor muyuz direkt olarak? Genişletmek için tıkla... Hayır, anahtar almana gerek yok. Direk takıp kumandasından kontrol edebilirsin.