"Ampul" ve "ampül" demek hakaret mi?

902722

Centipat
Makaleler
7
Bundan 5 ay önce X'te doktorlara hakaret eden birisine "ampul" ve "ampül" demişim hiç hatırlamıyorum bile. Bugün X'te DM açıp "gününü göreceksin" yazmış. Zaten prostat kanseri çıktım davayla falan uğraşmak istemiyorum. "ampül" ve "ampul" demek hakaret midir?

Bundan 5 ay önce X'te doktorlara hakaret eden birisine "ampul" ve "ampul" demişim hiç hatırlamıyorum bile. Bugün X'te DM açıp "gününü göreceksin" yazmış. Zaten prostat kanseri çıktım davayla falan uğraşmak istemiyorum. "ampul" ve "ampul" demek hakaret midir?

Hakaret değildir hocam ampülüde hakaret olarak sadece ampuller sayar. Ve 3. madde değişiklik gösterebilir.

Dosya Ekleri

• 1756812112747.png
    1756812112747.png
    25,5 KB · Görüntüleme: 50
Hiçbir şey olmaz, kafanı rahat tut tedavine odaklan canını böyle saçma sapan şeyler için sıkma. Öyle sağa sola tehdit sıkıp hiçbir halt yapmazlar. Öyle bir hakaret de yok küfür mü etmişsin sanki? Savcılık kabul bile etmez böyle bir dava talebini.
Şimdi "ampül" demek malum parti'yi çağrıştırıyor ama?

Hakaret değildir hocam ampülüde hakaret olarak sadece ampuller sayar. Ve 3. madde değişiklik gösterebilir.
Hocam bende o web sitesine baktım fakat birisi demiş dava yemiş.

Troll konu değilse hakaret değildir zaten Cumhurbaşkanı falan değilsen hakaret davası açmanın bir manası yok hem tuzlu hemde uğraştırıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı