Bundan 5 ay önce X'te doktorlara hakaret eden birisine "ampul" ve "ampül" demişim hiç hatırlamıyorum bile. Bugün X'te DM açıp "gününü göreceksin" yazmış. Zaten prostat kanseri çıktım davayla falan uğraşmak istemiyorum. "ampül" ve "ampul" demek hakaret midir?
Bundan 5 ay önce X'te doktorlara hakaret eden birisine "ampul" ve "ampul" demişim hiç hatırlamıyorum bile. Bugün X'te DM açıp "gününü göreceksin" yazmış. Zaten prostat kanseri çıktım davayla falan uğraşmak istemiyorum. "ampul" ve "ampul" demek hakaret midir?
Hiçbir şey olmaz, kafanı rahat tut tedavine odaklan canını böyle saçma sapan şeyler için sıkma. Öyle sağa sola tehdit sıkıp hiçbir halt yapmazlar. Öyle bir hakaret de yok küfür mü etmişsin sanki? Savcılık kabul bile etmez böyle bir dava talebini.
Hiçbir şey olmaz, kafanı rahat tut tedavine odaklan canını böyle saçma sapan şeyler için sıkma. Öyle sağa sola tehdit sıkıp hiçbir halt yapmazlar. Öyle bir hakaret de yok küfür mü etmişsin sanki? Savcılık kabul bile etmez böyle bir dava talebini.