I InvisibleFnS Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 6 30 Aralık 2016 #1 Ben youtubeden video izlerken google kendini kapatıyor. Sonra geri girdiğimde tarayici amisites oluyor sonra denetim masasına aMuleC denen şey iniyor. Arkadaşlar bilen yazsın nasıl kurtulacagim viruslerden? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2016
Ben youtubeden video izlerken google kendini kapatıyor. Sonra geri girdiğimde tarayici amisites oluyor sonra denetim masasına aMuleC denen şey iniyor. Arkadaşlar bilen yazsın nasıl kurtulacagim viruslerden?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Aralık 2016 #3 Malwarebyte kullanın. Antivirüs kullanmadığınız veya yetersiz AV kullandığınız açık.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 31 Aralık 2016 #4 Sağlam bir AV ile tüm sistemi taratın ancak öyle kurtulabilirsiniz bir de chrome da gereksiz eklenti vs varsa onu da kaldırın.
Sağlam bir AV ile tüm sistemi taratın ancak öyle kurtulabilirsiniz bir de chrome da gereksiz eklenti vs varsa onu da kaldırın.