O oyyuncuonur Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2025 #1 Merhabalar. Amuse ile yayınladığım müziklerimin nasıl olduğunu değerlendirebilir misiniz? Müziklerimin iyi ve kötü yanlarını, varsa eksiklerini söyleyebilir misiniz? Müzisyenist - Onderwerp Video's delen met vrienden, familie en de rest van de wereld www.youtube.com
Merhabalar. Amuse ile yayınladığım müziklerimin nasıl olduğunu değerlendirebilir misiniz? Müziklerimin iyi ve kötü yanlarını, varsa eksiklerini söyleyebilir misiniz? Müzisyenist - Onderwerp Video's delen met vrienden, familie en de rest van de wereld www.youtube.com
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.466 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 14 Kasım 2025 #2 Ne yaptığınızı ve müziği nasıl oluşturduğunuzu bilmiyorum ama dinlediğimden yola çıkarak olumlu olarak yorumlanabilecek bir şey bulamadım.
Ne yaptığınızı ve müziği nasıl oluşturduğunuzu bilmiyorum ama dinlediğimden yola çıkarak olumlu olarak yorumlanabilecek bir şey bulamadım.