Prizmann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #1 11. sınıfa gidiyorum son dakika haberlerine göre sadece hafta sonu belli saatler çıkabiliyorum fakat haftaya haftanın 5 günü sınavlarım var. Sizin de düşünceleriniz nelerdir?
11. sınıfa gidiyorum son dakika haberlerine göre sadece hafta sonu belli saatler çıkabiliyorum fakat haftaya haftanın 5 günü sınavlarım var. Sizin de düşünceleriniz nelerdir?
S Sarp.C Centipat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 132 17 Kasım 2020 #2 Okullar yıl sonuna kadar onlinemış artık.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 17 Kasım 2020 #3 Sınavlar elbet olacaktır. Benim 1. sınavlarımın hepsi bitti mesela. Haksızlık olmaması sebebiyle sizinkileri de yapacaklarını düşünüyorum.
Sınavlar elbet olacaktır. Benim 1. sınavlarımın hepsi bitti mesela. Haksızlık olmaması sebebiyle sizinkileri de yapacaklarını düşünüyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Kasım 2020 #4 Abovvv, yasak haberleri geldi konular açıla açıla sunucu çökecek neredeyse zaten yük altında. Bir şekilde sınavlar yapılır. Kaçış yok. Benimkilerin hepsi bitti keşke bu kadar hızlı bitmeseydi. Konulara bakıyorum çoğu kişi sınavlar bitmedi diyor.
Abovvv, yasak haberleri geldi konular açıla açıla sunucu çökecek neredeyse zaten yük altında. Bir şekilde sınavlar yapılır. Kaçış yok. Benimkilerin hepsi bitti keşke bu kadar hızlı bitmeseydi. Konulara bakıyorum çoğu kişi sınavlar bitmedi diyor.