An operanting system wasn't found

ahmetkaan23

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 bilgsiyarımda torrent virüsü vardı. Biliyosunuz Windows 10'un sıfırlama özelliği var. Bende sıfırlayayım dedim sonra şarja bıraktım gittim geldiğimde 1 saatte %17 olmuştur. Saattte geçti bende laptopun arkadaki bataryasını ve fişini çektim koyup uyudum. Sabah kalktığımda ''an operanting system wasn't found. Try dsconnecting any drves that don't contain an operanting system. Press ctrl+alt+del to restart'' hatası aldım. 5 tane bilgisiyarcıya götürdüm 5'i de ekran kartı yanmış 500 TL'ye yaparız diyorlar ama ben 500 TL vermek istemiyom v e bu sorunun evde yapılabileceğni de bliyorum. Lütfen başından geçen bilen bir kişi yardım edeblir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlem yarıda kaldığı için yazılımsal bir hata olmuş olabilir. Sıfır kurulum yapmayı denedin mi?

İşletim sistemi yüklenirken şarj bittiği için yükleme yarıda kalmış ve böyle bir hata çıkartmış. Bence ekran kartı diyen bilgisayarcı sizi kandırmaya çalışmış. USB'den temiz kurulum yapmanız lazım.

Nasıl yapıcam?

İşlem yarıda kaldığı için yazılımsal bir hata olmuş olabilir. Sıfır kurulum yapmayı denedin mi?

Yapamıyorum işte.

Format atıcaksın araştır sitede var.

Usb ile atacaksan usb sürücüyü seçiceksin.

İnternetten windows 10 ISO'yu flasha atıp bsosdan 1 .sıraya USB disketi getirip mi yapcam?

Evet öyle yapacaksın. Videolara bakarsan daha iyi olcak.

Kardeşm internetten windows 10 iso dosyası indirip flashha mı atayım? ISO dosyasının llinkini atsana heps 4-5 saat sürüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…