An operanting system wasn't found

Nasıl yani anlamadım şimdi. Medya aracını indirip flasha atıp yaptım yine aynı hata çıktı. Rufus felan ne?

Bir de senn attığın yerde 3 GB'lık ISO dosyaları var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aracı direk USB'ye yollamayacaksınız, aracı çalıştırıp kurulumu indirip aynı araç içinden USB'ye yazdıracaksınız. Araç içinden ilk soruya başka bilgisayar için medya oluşturma seçeneğini seçin.

Bizim masaüstü PC 32 bit. O bozuk olan laptop 64 bit. O 64 bit aracı çalıştırınca hata veriyo. Onu napcam?

Laptopa 32 bit araç atsam olur mu ?

6 saat felan sürüyo kurulum demi? Çünkü birkeresinde yapmıştım 6 saat sürmüştü. Eğer yine 6 saat süracakse haftasonu yapayım.

İndirmesi internet hızınıza göre değişir. Kurulum da sabit diskinizin hızına göre değişir. 6 saat kurulum sürmesi çok zor. HDD kullansanız bile 2 saati geçmemesi lazım. SSD'de bu süre çok hızlı.

Ya abi onları bi bırakta hani kurulum aracından USB'ye atıcam ya o kurulum aracını indirdim tıkladığımda ''bu .exe gerçek bir win 32 uygulaması değil'' hatası veriyor. Bu yüzden formata başlıyamıyordum. Bu hatanın çözümü nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…