An operating System was not found

Makaleler
1
Yer
Alanya, Antalya
Merhaba.

Bugün Windows sürümümü 1909'dan 20H2'ye güncellemeye çalışırken hata almıştım hatayı hatırlamıyorum ama uyumsuz gibi bir şeydi herhalde. Hatayı internete yazdım ve bir çözüm yolu buldum. Bu çözüm yolu, bilgisayarıma sağ tıkla yönet de disk yönetime gir ve Windows'un kurulu olduğu diski etkin seçti. Ben de seçtim. Bilgisayara restart attım ve bilgisayar açılmadı. Başlıktaki hatayı alıyorum.

Yarın birkaç ödev hazırlamam lazım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaşlar. Bu sorunu çözerken içindeki dosyaları kaybetmemem lazım cidden çok önemli dosyalarım var.

Son düzenleme:
gfhgh.PNG

Sanırım (C) bölümünü etkin hale getirdiniz.
Sistem ayrıldı kısmı Boot bölü müdür UEFI BIOS'da farklı şekilde görünebilir.
Yaptığınız işlem ile sisteminiz Boot edebilecek işletim sistemi dosyalarını bulamıyor.

Çözüm:
Windows kurulumu esnasında ki tamir et seçeneği ile düzeltilebilir diye biliyorum farklı çözümleride olabilir.

Eki Görüntüle 937659

Sanırım (C) bölümünü etkin hale getirdiniz.
Sistem ayrıldı kısmı Boot bölü müdür UEFI BIOS'da farklı şekilde görünebilir.
Yaptığınız işlem ile sisteminiz Boot edebilecek işletim sistemi dosyalarını bulamıyor.

Çözüm:
Windows kurulumu esnasında ki tamir et seçeneği ile düzeltilebilir diye biliyorum farklı çözümleride olabilir.
Hocam, herhangi bir önerebileceğiniz video var mı tamir et seçeneğine ulaşabileceğim. Ve dediğiniz gibi o işareti seçtim.

PC nize bir format usb si takın format atar gibi yapın ama bir yerden sonra bilgisayarı onarın diye bir ekran gelecektir sol alt tarafta, ona basarak başlangıç onarmayı deneyin. Hepsinden önce pc açılırken boot menünün gelmesi için bir tuş olur F12 ye sürekli basın sizin anakartınız nedir ona göre bu tuş değişir.

PC nize bir format usb si takın format atar gibi yapın ama bir yerden sonra bilgisayarı onarın diye bir ekran gelecektir sol alt tarafta, ona basarak başlangıç onarmayı deneyin. Hepsinden önce pc açılırken boot menünün gelmesi için bir tuş olur F12 ye sürekli basın sizin anakartınız nedir ona göre bu tuş değişir.
Bilgisayar hazır geldiği için en son 4 5 yıl önce Windows kurmuştum. Cahilliğimi hor görün. Destekleriniz için teşekkürler yarın deneyeceğim. Peki bir sorum daha olacak. Telefona OTG kablosu ile USB bağlayıp iso dosyayısını atsam çalışma ihtimali olur mu?

Bilgisayar hazır geldiği için en son 4 5 yıl önce Windows kurmuştum. Cahilliğimi hor görün. Destekleriniz için teşekkürler yarın deneyeceğim. Peki bir sorum daha olacak. Telefona OTG kablosu ile USB bağlayıp iso dosyayısını atsam çalışma ihtimali olur mu?
Büyük ihtimal çalışacaktır.

Bilgisayar hazır geldiği için en son 4 5 yıl önce Windows kurmuştum. Cahilliğimi hor görün. Destekleriniz için teşekkürler yarın deneyeceğim. Peki bir sorum daha olacak. Telefona OTG kablosu ile USB bağlayıp ISO dosyayısını atsam çalışma ihtimali olur mu?

Windows dosyasını Android üstünden USB'ye yazamıyoruz. Linux olsa yazabilirdik ama Windows da USB yazma esnasında sorun çıkıyor ya da bilgisayar USB'yi Boot edemiyor.
Elinizde 2 tane USB bellek var mı?

Windows dosyasını Android üstünden USB'ye yazamıyoruz. Linux olsa yazabilirdik ama Windows da USB yazma esnasında sorun çıkıyor ya da bilgisayar USB'yi Boot edemiyor.
Elinizde 2 tane USB bellek var mı?
Hmm demek internet kafeye gitmem gerekecek.
Arkadaşlar Onarım işe yaramadı. Format USB'si takıp tekrar kurdum sistemi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı