an operating system wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating system hatası alıyorum ve bu yüzden format atamıyorum . Ayrıca boot menüsünden flash'ı seçiyorum ayrıca sağlam olarak flash a attığıma eminim . Teşekkürler...
Compaq c700 bir leptobumuz var 1 GB RAM. USB belleği winrardan çıkardığım isoyu WintoBootic ile belleğe attım ancak bu hatayı verdi . Birden fazla farklı sürümler denedim ancak benim kendi bilgisayarımdada bu hatayı veriyor . Oysaki ben bu bilgisayarıma başarıyla win 8.1 kurmuştum .
BIOS u biraz araştırın, legacy usb support benzeri bir şey var ise enable yapın. Olmaz ise:
BIOS ayarlarını defaulta çekip, sonra boot orderdan USB'yi seçip deneyin.
Olmaz ise Rufus ile USB'ye kurulum yaptırıp deneyin.
Aynı sorun bendede var hiç bi'şey yapamıyorum o ekrandan ayrılamıyorum fişi felan çektim olmadı format cd si takıyorum yine olmuyor ne yapmam lazım yardım edebilirmisiniz
Merhaba, bilgisayarımı güncelleme işlemi yaparken dedim BIOS'u da güncelleyeyim. F50 versiyondan F60C verisyonuna güncelledim fakat bir türlü ön yüklemeyi geçemedim. Klasik "An operating System" hatası sonrasında geri F50'yi yükledim, yine açılmıyor. Yardımcı olur musunuz? Pili vs. çıkarıp...