A Ali24 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Bugün bilgisayarımı açacaktım ama Windows logosu gelmeden böyle bir hata geldi. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023
Bugün bilgisayarımı açacaktım ama Windows logosu gelmeden böyle bir hata geldi. Yardımcı olabilir misiniz?
adamsallayanbatman Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 140 Çözümler 3 4 Haziran 2023 #2 Bazı bilgisayarlarda usb takılıyken açınca bu hata çıkıyor. Bizim okuldaki tahtada da böyle oluyordu bi deneyin isterseniz usb yi çıkartıp.
Bazı bilgisayarlarda usb takılıyken açınca bu hata çıkıyor. Bizim okuldaki tahtada da böyle oluyordu bi deneyin isterseniz usb yi çıkartıp.
A Ali24 Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 adamsallayanbatman dedi: Bazı bilgisayarlarda usb takılıyken açınca bu hata çıkıyor. Bizim okuldaki tahtada da böyle oluyordu bi deneyin isterseniz usb yi çıkartıp. Genişletmek için tıkla... Zaten onarım denemek için takmıştım çıkarınca yine aynı Tamamdır gerek kalmadı yaptım Son düzenleme: 4 Haziran 2023
adamsallayanbatman dedi: Bazı bilgisayarlarda usb takılıyken açınca bu hata çıkıyor. Bizim okuldaki tahtada da böyle oluyordu bi deneyin isterseniz usb yi çıkartıp. Genişletmek için tıkla... Zaten onarım denemek için takmıştım çıkarınca yine aynı Tamamdır gerek kalmadı yaptım