Turkifier

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Honor MagicBook X15: Intel Core i5-10210U, Intel UHD Graphics 620, Realtek® ALC256 Codec, Intel® Wireless-AC 9560 160MHz, Western Digital SN730 512GB NVMe SSD ile 2400MHz 8GB (4x2) Samsung RAM.
Öncelikle sistemim:
  • AMD Ryzen 3 3100
  • Sapphire HD 7850 1GB (Çalışıyor)
  • G.Skill RipjawsV 16GB (2x8) 3000MHz
  • MSI B450M-A Pro Max
  • TeamGroup MP33 512GB M.2 SSD
  • FPS Speed Series Hydro 600W 80Plus Bronze
Herkese iyi forumlar. Bilgisayarı yaklaşık 10 gün önce toplayıp Windows 10 kurmuştum. Dün bilgisayarı uyku moduna aldım ve yaklaşık bir saat sonra bilgisayarın kapandığını fark ettim. Güç tuşuna bastım ve bilgisayar açılırken "An operating system wasn't found. Try disconnecting any drives that don't contain an operating system." Hatası aldım. Ve BIOS'ta SSD'nin görünmediğini fark ettim. Windows 10 USB'si ile sorun giderme seçeneğini seçtim ve "başlangıç onarma" seçeneğini denediğimde bu hayatı aldım:
Ama Windows kurulumunda ise SSD gösteriliyor:SSD çalışırken ışığı yanıp sönerdi ama şu an ışığı sabit bir biçimde (kırmızı) yanıyor:
Anakartta M.2 SSD slotu boş görünüyor:
Sorunumun çözümüne yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Az önce Windows kurulu bir HDD ile bilgisayarı açtım ve SSD'nin çalışmakta olduğunu farkettim. SSD'deki önemli verilerimi HDD'ye kopyaladım ve Windows 10 USB'si ile M.2 SSD'me temiz Windows kurulumu yaptım. Ama hayır! Anakartım M.2 SSD'yi görmüyor. Sizce sorun anakartta mı? çünkü SSD çalışıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…