Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 26 Temmuz 2021 #1 Format ile 8.1 kuruyorum.
Çözüm PanzerTR 26 Temmuz 2021 Turkish Kebab dedi: An operating System wasnt found. Try disconnecting any drives vs. yazıyor. Rufus ile mi yazmam lazım USB'ye? Genişletmek için tıkla... Hatayı Rufus veriyor sandım. USB ile boot etmeye çalıştığında bu hatayı alıyorsan USB'yi biçimlendir ve ISO'yu Rufus ile yazdır. Bakalım işe yarayacak mı.
Turkish Kebab dedi: An operating System wasnt found. Try disconnecting any drives vs. yazıyor. Rufus ile mi yazmam lazım USB'ye? Genişletmek için tıkla... Hatayı Rufus veriyor sandım. USB ile boot etmeye çalıştığında bu hatayı alıyorsan USB'yi biçimlendir ve ISO'yu Rufus ile yazdır. Bakalım işe yarayacak mı.
KS KS Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 26 Temmuz 2021 #21 @PanzerTR hocam kurulum bitti Windows logosunda kaldı uzun süre neden olabilir? Şimdi de siyah ekranda bekliyorum. Artı 0 Eksi
@PanzerTR hocam kurulum bitti Windows logosunda kaldı uzun süre neden olabilir? Şimdi de siyah ekranda bekliyorum.
PanzerTR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 26 Temmuz 2021 #22 Turkish Kebab dedi: @PanzerTR hocam kurulum bitti Windows logosunda kaldı uzun süre neden olabilir? Şimdi de siyah ekranda bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok, yeni konu açmanızı öneriyorum. Artı 0 Eksi
Turkish Kebab dedi: @PanzerTR hocam kurulum bitti Windows logosunda kaldı uzun süre neden olabilir? Şimdi de siyah ekranda bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok, yeni konu açmanızı öneriyorum.